© Esenyurt Haberleri

Üzeyir Engin, muhteşem projeye daha imza attı

Uzun yıllardır gayrimenkul ve konut sektörüne yöne veren ve yaptığı projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Engin Gayrimenkul, yeni projesi ile dikkatleri üzerine çekti. Engin Gayrimenkul yeni projesini açıkladı.

Sektöründe elde ettiği başarılara her projesiyle halkın yoğun talebini gören, Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Engin Gayrimenkul, yurtiçi ve yurt dışındaki binlerce müşterisine büyük yatırım imkanları sunmaya devam ediyor.

Engin Gayrimenkul herkese kazandırdı, hayallerine kavuşturdu

Yapılan açıklamada; “Türkiye’nin en büyük kent ve yaşam projesi Çanakkale Biga Enginkent de binlerce kişiyi Ege'nin incisi Didim'de Enginkent Didim projemizde yüzlerce kişiyi ve Trakya'da ise onbinlerce insanı arsa ve ev sahibi yaptık ve kazandırdık” denildi.

Denizin masmavi güzelliyle Körfez de masal gibi bir hayat için…

Şimdi Bir tarafı Cunda, bir tarafı Asos, İsviçre Alplerinden sonra oksijen oranı en yüksek Kaz dağlarının eteklerinde  Zeus un artemizin Afrodit'in sarı kızım ve erenlerin yurdu körfezin güzelliğindeki Balıkesir Edremit Akçay'da Akçayenginkent  projesiyle  kamuoyunun gururla huzuruna çıktı. Yine emsal bedellerinin çok aşağısında sunulan Akçay Enginkent imarlı ifrazlı deniz manzaralı  arsaları halkın yoğun ilgisine talip olacak gibi…

İlginizi Çekebilir

Tavuğa 5 ayda yüzde 200 zam! İstanbul kanatsız kaldı

Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle hafta sonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı. 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin son günlerinde kasap ve marketlerde tavuk kanat bulunamadı.

Asgari ücrete ara zamda hayaller suya düşerken milletvekillerinin alacağı zam belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zamma kapıları kapattı. Temmuzda emekliler ve memurlar için zam mesaisi başladı. Milletvekillerinin de alacağı zam oranı şekillenmeye başladı.

Şok marketin tamamı satıldı..

ŞOK Market, "İstegelsin" markasıyla bilinen Future Teknoloji Ticaret'in hisselerini almak için sözleşmeyi imzaladı. ŞOK tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yeni açıklama yapıldı.

Bakan'dan asgari ücrete ara zam açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Temmuz ayında asgari ücrete ara zam gündemimizde yok” açıklamasını yaptı.

Bu faize kim ev alabilir? 3 milyon liralık konut kredisine 11 milyon lira faiz

Kredi ile ev almak artık imkansızlaştı. Yükselen faiz oranları nedeniyle aylık ödemelerin 91 bin TL’yi aştı. Geri ödemeler ise 11 milyon TL’yi buldu.

2024 emekli promosyon tutarları belli oldu

Emekli banka promosyonları için yapılan SGK anlaşmasından sonra bankalar arasında rekabet başladı. Emekli aylığına göre değişen promosyonlar 8 bin-15 bin lira arasında hesaplanıyor. Emekliler bankaya gitmeden, mobil bankacılık üzerinden promosyon için başvurabiliyor.

TÜM HABERLER