esss

2 Bin Aile Esenyurt'ta Bu iftarda Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2 Bin Aile Esenyurt'ta Bu iftarda Buluştu
Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği ve Şafak Vakfı Platformu Engelli ailelerini iftar sofrasında buluşturdu.

2000 kişinin katıldığı iftar programına 800 çocuğa da aynı zamanda bayram hediyesi dağıtıldı. Programa Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, Mal Müdüresi Mucize Çetinkaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Yunus Akdemir, Özel Özel Eğitim Kurumları Dernek Başkanı Yunus Kılıç, Yener Doğruer, Engin Demir Esenyurt’ta birçok okul müdürü ve öğretmen katılım sağladı.

Programda konuşmasını yapan  Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir: “ Her yıl geleneksel şölenler düzenliyoruz lakin bu sene 800 çocuk ile hediyeleşmenin mutluluğu tarif edilemez. Bu yol da asla yalnız değiliz. İsimsiz kahramanlarla dolu kocaman bir ekibin hayalleri ve umutları var yanımızda. Bazen sadece inanmak yetiyor başarı ise sonra kendiliğinden geliyor. Bizim bu gün ki başarımız gülümseyen çocukların yüzü... Bundan sonra devam edeceğimiz bu yol daha çok uzun ve inanıyoruz ki daha kucaklayacağımız binlerce çocuğumuz var. Rabbim bu yolda bizi muvaffak eylesin.” diye konuştu.

Konuşmasında bir diğer konuya değinen Bahattin Demir”Her yıl 50’ye yakın öğrenciye eğitim bursu veriyoruz. Eğitim işi ekip işidir. Dolayısıyla öğretmenlere ve velilerimize de büyük sorumluklar düşüyor. Sizler en başta ahlaklı erdemli çocuklar yetiştiriniz aksi takdirde bencil bir doktor, din sömürücüsü bir imam, rüşvet yiyen bir hukukçu ya da menfaatleri için yalan söyleyen siyasetçiler yığınına döner güzel ülkemiz. “dedi

 Demir, Esenyurt Kaymakamı’na, Belediye Başkanı’na ve İlçe Milli Eğitim’e programa katılım ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Gönüllüler çocuklara hediyelerini ve hikâye kitaplarını bir bir dağıttı. Çocukların doyasıya eğlendiği program toplu iftar yemeğinin ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt Belediyesi'nden açıklama: Art niyetli insanlara inanmayınÖnceki Haber

Esenyurt Belediyesi'nden açıklama: Art n...

Kemal Şimşir Güven TazelediSonraki Haber

Kemal Şimşir Güven Tazeledi

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!