esss

Necmi Kadıoğlu’ndan Zehir Zemberek Sözler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Necmi Kadıoğlu’ndan Zehir Zemberek Sözler
Önceki Esenyurt Belediyesi Başkanı Necmi Kadıoğlu, sosyal medya hesabından Ak Parti Esenyurt ilçe başkanlığının 5. olağan kongresinde hakkında çıkan ithamlara ağır sözlerle yüklendi.

Kadıoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  3 Şubat 2021 Tarihli Kongre ile ilgili şahsıma karşı kasıtlı bir tutum olduğu yönünde ifadeler sosyal medyada yer almaktadır. Bunları yazanların doğru yazmadıklarını ifade etmekteyim. Hiç kimsenin bana bu yazılanları yapmaya niyeti ve fiili olduğunu zannetmemekteyim. Her ailede ufak tefek tatsızlıklar olabilir. Protokol krizi diye anlatılan olay ise bir genç arkadaşın yanlış değerlendirmesi kanaatindeyim.

Kaldı ki 14 yıl makam koltuğuna oturmayan biri olarak protokolleri zaten sevmemişimdir. Çoğu toplantılarda Teşkilat mensupları arasında oturmayı tercih ettiğim vakadır. Koltuklardan güç alanların yapacağı hiçbir faydalı iş, bırakacağı bir hizmet yoktur, görülmemiştir de. Bu ülkenin en büyük sorunlarından biri de koltuklara ve makamlara güç veren kişilerin belirlenememesidir. Delege olarak ismimin olmaması ise benim açımdan sorun teşkil etmez. Belli ki il Başkanı böyle takdir etmiş. Dünyanın sonu değil ki. Beni sevmemiş ve yazmamış. Sevmek ve yazmak zorunda da değil. Beni ve ailemi Ak Parti dışına atma gayreti olarak düşünenlere de sabredin diyorum. Benim davam partiler üstüdür.

Benim bir binaya hapsedilecek gönlüm yoktur. Her partiden, her görüşten, her inanç gurubundan dostlarımla Esenyurt'un tamamı bizim için bir gönül mekânıdır. 44 yıldır gönül birliği ettiğim dostumun ardında ve yanında yolculuk mezara kadardır. Başka insanlar varsın selam vermesin yazmasın. Bu sabrımızı ve tevekkülümüzü artırır, Zaman çabuk geçiyor. İnsanlardan alkış ve itibar dilenenler çabuk unutulur ve kaybolurlar. İnsanların gönlünden gelen ilgileri ve sevgileri asla kaybolmaz. Her gün insanımız, ülkemiz ve birlikte yaşama uğrunda bir adım daha fayda sağlama dileği ile Allah'a emanet olun.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 4
    KIZGIN
Şehit Umut Sakaroğlu’nun ismi Esenyurt’ta yaşayacakÖnceki Haber

Şehit Umut Sakaroğlu’nun ismi Esenyurt’t...

Koronavirüs'te vaka sayısı yükselişteSonraki Haber

Koronavirüs'te vaka sayısı yükselişte

Haber Yorumları

  • Yakup baykan08-02-2021 22:35

    Onbinlerin duası yerine ah almak ancak sana yakışır, bırak artık Sn Cumhurbaşkanımızın fotoğraf karesine girmeye çalışma, Esenyurtu nasıl yurtsuz bıraktın onbinlerce konut mağdurunu nasıl meydana getirdin onları anlat , git Savcılığa yapılanları yanlışları anlat aleyhinede olsa, hiç olmazsa onbinlerce mağdurdan belki bir kısmıda olsa duasına nail olurda vicdan azabından biraz olsun nefes alırsın

  • İlyas cömert08-02-2021 18:46

    Başkanım siz rahat olun olayın olduğunda bizlrde oradaydık oradaki gencin bireysel yanlış yapması bizler sizin değerinizi biliyoruz bu yolda nekadar sıkıntılar çekdiğini ve davaya olan sadakatinizi biliyoruz su akar yolunu bulur inşaallah

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!