esss

Ak Parti Beylikdüzü yönetimi gazetecilerle buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti Beylikdüzü yönetimi gazetecilerle buluştu
Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İsmail Damat ve Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri düzenlenen kahvaltılı basın toplantısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

Beylikdüzü Lochka Cafe Restaurant’ta gerçekleşen basın toplantısında Ak Parti İBB  ve Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi Seyithan İzsiz ve Belediye Meclis üyeleri Ebru Habip, Ömer Meşe, Ali Gürsel Ovalı, Yavuz Demirci, Eyyüp Demirhan, Kadın Kolları Başkanı Fatoş Bakaç Dağ ve Gençlik Kolları Başkanı Koray Acarlı da yer aldı.

Damat yapılan ve yapılacak olan projeleri anlattı

Konuşmasına ‘’21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününüz kutlu olsun’’ sözleriyle başlayan Başkan Damat, Ak Parti Teşkilatı olarak 9 aylık görev süresi içinde yapmış oldukları faaliyetlerden bahsetti. 21 Ocak 2016 tarihinde Beylikdüzü Ak Parti Yönetim Kurulu belirlenir belirlenmez ilk iş olarak Beylikdüzü’nde sayısı 40.000’i bulan Ak Parti üyelerinin ve partiye ilgi gösteren herkesin dolaşarak tek tek ellerini sıktığı bilgisini veren Başkan Damat, Beylikdüzü’nde yapılan ve yapılacak faaliyetler hakkında bilgiler verdi. ‘’ Beylikdüzü Devlet Hastanesi'nin  önümüzdeki Şubat ayı içinde resmi olarak açılacağını belirten Damat ; "İnşaatı tamamlanan ve Olimpiyatların da yapılabileceği kapasiteye sahip Gençlik ve Spor Salonu çok yakın bir zamanda hizmete açılacak. İBB ile yapılan görüşmeler sonucunda 6 okulumuzda spor salonu açılacak. Beylikdüzü trafik sorununun ortadan kalkması için Metro Projesi çalışmalarını devam ettiriyoruz. Yakuplu ormanlık alanının İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi sağlandı, o bölgede vatandaşımızın eşiyle, çocuklarıyla, arkadaşlarıyla gelip oturabileceği ekonomik restaurant ve cafe ile çocukların oynayabileceği parkları barındıran modern bir Sosyal Tesis yapılmasına yönelik kararlar alındı. Metrobüs Meydanı olarak bilinen bölge 15 Temmuz Şehitler Meydanı olarak isimlendirildi. Beylikdüzü sahil bandı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi" dedi.

‘’Bu yönetim, Beylikdüzü’nün başına gelmiş en büyük felakettir’’

Basın toplantısına katılan gazetecilere teşekkür eden Başkan Damat, mikrofonu Ak Parti İBB Meclis üyesi ve Belikdüzü Belediyesi Meclis üyesi Seyithan İzsiz’e bıraktı. Seyithan İzsiz konuşmasında çeşitli bilgiler verirken Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi.  İzsiz: ‘’Her türlü desteğin sağlanmış olmasına rağmen 3 yılın sonunda mevcut Belediye yönetiminin Beylikdüzü’nün başına gelmiş en büyük felaketi olduğunu düşünüyorum. Bunun birçok somut gerekçeleri elimde var lakin zaman kısıtlı olduğu için bu konuya fazla girmeyeceğim.
Başkan Ekrem İmamoğlu’na bir toplantıda ‘Sayın Başkan  Beylikdüzü tramvay inşası ne zaman gerçekleşecek bu konuda bilginiz var mı?’ dedim bunun böyle olmadığını söyledi. İmamoğlu, sağlıkla ilgili olarak ‘biri batı biri doğuda olmak üzere Belikdüzü’nde iki adet Devlet Hastanesi yapacağız’ demiş. Hemen karşınızda bir AVM görüyorsunuz. Bu AVM’nin ortağının Sayın Ekrem İmamoğlu olduğunu biliyor muydunuz? Ak Partili Beylikdüzü ilçesine sosyal tesis amaçlı 1 milyon metre karelik alanı kazandıracak, siz de ilçenin akciğerine kendi inşaatınızı oturtacaksınız, bunun siyasette ne kadar doğru olup olmadığını size soruyorum" ifadelerini kullandı.
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti Esenyurt için muhtemel Başkan adaylarıÖnceki Haber

Ak Parti Esenyurt için muhtemel Başkan a...

İstanbul'un trafiği yer altına iniyor!Sonraki Haber

İstanbul'un trafiği yer altına iniyor!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!