esss

Ak Parti Esenyurt'ta Şenlik Havasında Kongre Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı Kongresi bugün Esenyurt Kültür Merkezi'nde saat 15.00’te gerçekleştirilen Kongreye Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İl Başkanı Bayram Şenocak, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt Belediyesi Kurucu İlçe Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstanbul Ak Parti İlçe Başkanları, meclis üyeleri STK Temsilcileri katıldı. Kongre, Esenyurtlu vatandaşların yoğun ilgisi altında gerçekleşti.

Eski İlçe Başkanı Şener Değer göreve veda ederken, İlçe Başkanlığına yeni dönemde Yasir Çelik seçildi.

Alatepe; "Bu bayrağı yere düşürmeyeceğiz"

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, kongrede yaptığı konuşmada, "Teşkilatın her kademesinde çalışan, teşkilatı çok seven bir kardeşinizim. Hep ileri giderek, nasıl hızlı gidebilirizi düşünerek birlikte yürüyeceğiz. Bugün de bu kongre için buradayız. Bugüne kadar hiç bir endişem olmayan teşkilatımdan, delegeden bugün de hiçbir endişem yok. Bu bayrağı yere düşürmeyeceğiz. Daha yükseklere çekeceğiz. Kim ne anlarsa anlasın. Ömür benim, dua benim. Verecek olan Allah, alacak olan Allah. Eğer bu yolda liderimizle bir zerre önümüzde boşluk olacak, ömründen gidecekse, Allah’ım alsın ömrümden koysun ömrüne. Allah onun ömrünü uzun etsin. Allah bu kutlu davanın ömrünü uzun etsin. Yolumuz çok uzun. Gidilecek yol uzun" dedi.

Yusal; YENİ METRO HATTINDA YAKINDA BİTECEK

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal yaptığı konuşmada, "Yeni ilçe başkanı ve eski ilçe başkanı omuz omuza çalışacaktır. Ak Parti hizmet demek, vatandaşa çağ atlatmak demek. Esenyurt’ta yapılanlar bu ilçeye çağ atlattı" dedi. Uysal yeni Halkalı-Esenyurt metro hattınında yakında biteceğinin müjdesini verdi.

Şenocak; AK PARTİ DAĞIMIZ SARSILMAZ

Ak Parti İl başkanı Bayram Şenocak ise yaptığı konuşmada, Bugün Esenyurt’ta Bayram var, Sonunda Şenay Değer Başkanı gönderdik diyerek devam etti.  Başkan Şenocak "Ak Parti dağımız sarsılmaz. Bütün eski görev almış çalışanlarımıza ve başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Teşkilatçılığı ve siyaseti her anlamıyla öğrendiğimiz bir liderimiz var. Genç bir başkanımız var çıtayı dahada yukarı taşıyacağız. Yeni başkana çok iş düşüyor. Cumhurbaşkanımızı da ilk Başkan yapmak için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Sayan; FEDAKARLIK BİZİ ÜSTÜN KILIYOR

Aile Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan kürsüye gelerek bir konuşma yaptı. Bakan Fatma Betül Sayan konuşmasında, "Teşkilatımızdaki kadınlarımızın ve gençlerimizin ne kadar fedakar olduğunu biliyoruz. Fedakarlık ve çalışkanlık bizi diğer partilerden üstün kılıyor" diyerek yeni Başkana başarılar diledi.

Albayrak; NÜKLEER SANTRALİMİZİ TÜM ENGELLERİ AŞIP YAPACAĞIZ

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ise, "Türkiye tarihi bir dönemden geçiyor. Ak partide siyaset yapmak ülkenin bekaasını gösterdiği içinde başka bir anlam ifade ediyor. Türkiye’yi özellikle enerji ve teknoloji anlamında çağ atlattık. Sadece nükleer santral yatırımlarımız milyarlarca dolar. Dört bir tarafımızda bütün ülkelerde nükleer santral var. Biz yapmak istediğimiz zaman kimse kusura bakmasın. Yerli ve Milli olabilmek için gerekirse canımızı feda etmemiz gerekir. Esenyurt 15 Temmuz’da tankların önüne yatarak bunu gösterdi" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt yeni ilçe Başkanı Yasir Çelik bir araya gelerek yeni başkana görevinde başarılar diledi. Konuşmalar sonrasında Partili delegelerin oylaması sonucu Ak Parti Esenyurt Esenyurt ilçe Başkanı ve yönetim kurulu belirlendi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İpekyolu Ödülleri sahiplerini bulduÖnceki Haber

İpekyolu Ödülleri sahiplerini buldu

Kayan Tanker 12 aracı pert ettiSonraki Haber

Kayan Tanker 12 aracı pert etti

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!