esss

Albayrak; El Ele Gönül Gönüle Bir Yenikent için Adayım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Albayrak; El Ele Gönül Gönüle Bir Yenikent için Adayım
Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte mahalle muhtar adayları da tek tek ortaya çıkmaya başladı.

İlk adaylığını açıklayan Yenikent Mahalle muhtar adayı özelliğini koruyan Ömer Albayrak, dikkat çekmeye devam ediyor. Birçok siyasetçi ve muhtar adayını kıskandıracak çalışma sürdüren Albayrak,  ziyaretlerine devam ediyor.

Mahallenin Sevilen siması haline geldi

Yenikent Mahallesinin sevilen siması olan Muhtar adayı Albayrak,  Esenyurt’ta bulunan siyasi parti başkanlarını, belediye başkan aday adaylarını ve STK temsilcilerini ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor. Mahallesi hakkında bilgi veren Albayrak, adeta gece gündüz mahallenin muhtarıymış gibi çalışmalarını sürdürüyor.

Mutlu Huzur Dolu ve Aydınlık Yarınların için

Yenikent Mahalle sakinleri tarafından da ciddi anlamda destek gören Albayrak yaptığı açıklamada şunları söyledi,  Yenikent mahallemizin güzel insanları: sizler hizmetlerin en güzeline layıksınız. Biliyorum ki siz dürüst, şeffaf, sözüne sadık vaatlerini yerine getiren yerine getirmeyeceği şeyleri vaad etmeyen vatandaşların hakkını yemeyen yedirmeyen daima haktan ve halkından yana tavır koyan her zaman ve her ortamda kendisinden hesap sorulmasını isteyebilecek kadar alnı açık cesur geçmişi temiz kişilikli yetenekli girişimci işinin ehli bir muhtar istiyorsunuz. Bütün bunları bilen ve kabul eden bir kişi olarak göreve talibim.

Seçtiğiniz takdirde bende muhtarınız olarak sizlere layık olmaya çalışacağım siz değerli mahalle sakinlerimizle el ele gönül gönüle vererek çalışmamız gereken her kapıyı çalacak ve mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edeceğiz. İnsanların yüzlerinin, gözlerinin rengi farklı olsa da gözyaşlarının rengi hep aynıdır. Göz yaşları ile yoğrulan dünyada göz yaşı olmayan Mutlu Huzur Dolu Ve Aydınlık Yarınların İçin El Ele Gönül Gönüle  Yenikent  mahallesi için güzel günler diliyorum hepinizin desteğini bekliyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Alatepe Silahlı Saldırı ile alakalı Açıklama YaptıÖnceki Haber

Başkan Alatepe Silahlı Saldırı ile alak...

Pişkin HırsızSonraki Haber

Pişkin Hırsız

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!