esss

Ardahan Kaşarı Markalaşma Yolunda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahan Kaşarı Markalaşma Yolunda
Uzun yıllardan beri Ardahan’da esnaflık yapan işadamı Erol Kahyatürk, daha önce Ardahan Balı için, Patent başvurusu yapmış Ardahan Kafkas arı balı üretiminde ciddi anlamda Ardahan balının tanıtımında katkısı olmuştu.

Ardahan ve Ardahanlılar için daima nasıl katkı sağlarım düşüncesi içinde olan  KAYATÜRK Mandıra sahibi Erol Kayatürk son olarak Ardahan Kaşarını markalaştırdı.

Ardahan’ın bir çok ürününü dünya çapında tanıtımını yaparak patentini alan Erol Kayatük bu kezde Ardahan kaşarını sahiplenen çevre illerini geride bırakmak için kolları sıvayarak Dünya çapında bir tanıtım yapmaya hazırlanıyor.

Bu hazırlık sırasında tüm Ardahan halkının desteğini de yanında hissetmek istediğini belirtiyor. ‘HİZMETLERİMİN SON HALKASI DEVAMI OLACAK’  sloganı ile yola çıkan Erol Kayatürk; sözlerine şöyle devam ediyor.

‘’ Bugün Ardahan’da kendi üretimimiz olan Ardahan kaşarını bir çok firma sahipleniyor bunun önüne geçmek için kendi üretimimiz olan hakiki Ardahan kaşarını tüm Ardahan halkına sunmaya hazırız, gerek Ardahan gerekse Ardahan dışında yaşayan hemşehrilerimize sadece bir telefon kadar yakınız.

Dışarıda yaşayan hemşehrilerimize kalite memnuniyet sunmak için sıparışlerimiz beğenilmediği taktirde para geri iadesi sunmak ve kargo bedelini ise tarafımızca ödenmesini de şart koşarak sattığımız her ürünün arkasında durarak kendimize ve sattımız ürünlere de  o denli güvendiğimizi siz değerli Ardahan’lılara gururla bildiriyoruz.

ATSO’ya Teşekkür

ATSO yönetiminin öncülüğünde yöresel ürünlerimiz için başlatmış olduğu MARKALAŞTIRMA çalışmalarına katkımızdan ve ATSO başkanımız ÇETİN DEMİRCİ'nin bu çalışmalarını destekleme uygulamalarımızla hem odaya hemde yöre ürünlerimize katkı sağlama mutluluğunu yaşamaktayım. ATSO yönetimine teşekkür ederken, desteklerinizden dolayı sizlere saygılarımı sunarım dedi.’’

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çaykur Rizespor: 0 Beşiktaş: 1Önceki Haber

Çaykur Rizespor: 0 Beşiktaş: 1

Beykent Rotary Yaşlıları Yalnız BırakmadıSonraki Haber

Beykent Rotary Yaşlıları Yalnız Bırakmad...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!