esss

Ardahan Kültür Evi Ekin TV’deydi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahan Kültür Evi Ekin TV’deydi
İstanbul Ardahan Kültür Evi, geçtiğimiz günlerde Esenyurt İl Dernekler Birliği tarafından Ekin TV’de yayımlanan ‘’İlden İle’’ kültür programına canlı yayın konuğu oldu.

Programa Dernek Başkanı Efrail Çifçi, Başkan Yardımcıları, Genel Sekreter Ayhan Aydemir, Dernek Müdürü Güven Avşar, Çıldır Dernekler Federasyon Başkanı Kemal Şimşir ve Posof Dernek Başkanı Mihrican Deniz’in yanı sıra KASİAD Başkanı Orhan Gökçe ve işadamı Sait Üstündağ da katıldı. Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi programda, dernek çalışmaları hakkında izleyicilere bilgiler aktardı.

“Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor”

Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi konuşmasında; ‘’Bölgenin etkin bir derneği olarak, dernek başkanlığım sürecinde yapmış olduğumuz tiyatro çalışmaları, folklor, saz kursu, dikiş nakış kurslarımız devam etmektedir. Sizlerinde bildiği gibi il dernekleri tarafından her yıl düzenlenen futbol turnuvasındaki başarımız devam etmektedir. Bu yöndeki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ardahan’a birçok ziyaret gerçekleştirdik ve orada yatırımlar yapıp ekonomiye can vermeye çalıştık. Halen de bu çalışmalarımız devam etmektedir. Esenyurt’taki derneklerin birlik ve beraberlik adına dayanışması, birbirilerinden faydalanması kaçınılmaz’’ dedi.

Çıldır ve Posof Dernek Başkanları çalışmalar hakkında bilgi verdi

Geçmiş dönemlerde de meclis üyeliği yapan Başkan Efrail Çifçi, o dönemde Ardahan’a götürdükleri yatırımlardan ve Ardahanlı hemşerilerine yapılan yardımlardan bahsetme fırsatı yakaladı. Programda Çıldır ve Posof Dernek Başkanları, Ardahan Kültür Evi Derneği ile aynı çatı altında birlikte hareket etmelerinden dolayı kendi derneklerinin çalışmalarından bahsederek kamuoyunu bilgilendirdiler.

Kültür Evi yöresel market açıyor

Başkan Efrail Çifçi son olarak Kültür Evi’nde açılacak olan yöresel marketten bahsetti. Çifçi, Yöresel ürünlerinin bulunduğu markette Ardahan yöresine ait kaşar, bal, diğer peynir çeşitleri ve meşhur kaz etinin bulunacağı müjdeledi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nesrin Güneş’in 3’üncü klibi ekranlardaÖnceki Haber

Nesrin Güneş’in 3’üncü klibi ekranlarda

DSP’li Morkoç Ardahan PTT İl Müdürünü Göreve Davet ettiSonraki Haber

DSP’li Morkoç Ardahan PTT İl Müdürünü G...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!