esss

Avcılar Belediyesi, sertifikaları dağıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avcılar Belediyesi, sertifikaları dağıttı
Avcılar Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen her ayın ilk pazartesi buluşan esnaflar, bu ay 3 Nisan Pazartesi akşamı buluştular.

Avcılar Belediyesi tarafından Başkan Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde, geleneksel hale getirilerek her ayın ilk pazartesi günü düzenlenen Esnaf Buluşmasının Nisan ayı toplantısı, 3 Nisan Pazartesi günü akşamı gerçekleşti.

Sertifikalar verildi

Zübeyde Hanım Nikah Sarayında gerçekleşen toplantıya Avcılarlı vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu gözlendi. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ nin de katıldığı toplantıda Avcılar’da estetik ve güzellik üzerine hizmet veren esnafın anketörlerine, bir önceki esnaf buluşmasında alınan kararla ‘Sosyal Hayatta İletişim’ eğitimi almaları sağlandı, başarılı bir şekilde tamamlayanlara sertifikaları verildi.

Mart ayı Esnaf Buluşmasında alınan karara göre; Avcılar ilçesinde çalışan anketörlere daha sağlıklı bir iletişim kurmaları ve işlerini daha iyi yapabilmeleri için, ücretsiz eğitim verilerek sertifika almaları sağlanacaktı. Bu karar kapsamında Başkan Toprak’ın direktifleriyle Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, anketör olarak çalışan vatandaşlara ulaşarak, hizmet içi eğitim sertifika programı kapsamında ‘Davranış Biçimleri’ ve ‘İletişim’ eğitimi verdi. Eğitimi başarılı bir şekilde tamamlayan katılımcılarsa sertifikalarını Başkan Toprak’ın elinden aldı.

Toplumsal sorunlar eğitimle çözülür

Başkan Toprak yaptığı konuşmasında; “Marmara caddemizin İstanbul’un en prestijli caddelerinden biri olan Beyoğlu gibi, yurt içinden ve yurt dışından insanların özenle gelip seçtiği bir alan olmasını istiyoruz. Ben inanıyorum ki aldığınız bu eğitimlerle Avcılarımızın güzelliğine güzellik katacaksınız. ‘Ben Marmara Caddesi’nde yürüyemiyorum!’ diyen insanlar olmayacak sizin sayenizde. Bizim anlayışımız faaliyet kolaylaştırıcı olmaktır. Biz esnafımızın faaliyetini kolaylaştırmak için varız. Bütün sorunların çözümü eğitimdir. Toplumsal her sorunun karşısına eğitimi koyduk her soruna eğitimle çözüm bulduk” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sinop Kültür Evinin temelleri atıldıÖnceki Haber

Sinop Kültür Evinin temelleri atıldı

Rizelilerden Kemençeli, Horonlu Muhteşem GeceSonraki Haber

Rizelilerden Kemençeli, Horonlu Muhteşem...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!