esss

Avcılar halkı giymediğini giydiriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avcılar halkı giymediğini giydiriyor
Avcılar Belediyesi, 'Giymediğin Kıyafeti Giydir' 10 mahallede 150 noktaya Geri Dönüşüm kutuları yerleştirdi.

Avcılar Belediyesi, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğü çalışmalarına Başkan Dr. Handan Toprak Benli’ nin öncülüğünde bir yenisini daha eklemiş, ‘Giymediğin Kıyafeti Giydir’ söylemi ile 10 mahallede 150 noktaya tekstil ve deri malzemelerin toplandığı Geri Dönüşüm kutuları yerleştirmişti.

Avcılar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ‘Kıyafet, Tekstil Ürünler, Ayakkabı, Deri Ürünler’ için oluşturulan ‘Geri Dönüşüm Kutuları’ Avcılar ilçesinde bulunan parklara ve bazı köşe başlarına yerleştirilmişti.

Yerleştirilen Geri Dönüşüm Kutuları Avcılar halkının büyük beğenisini kazanırken, Avcılarlı vatandaşlar da bu kampanyaya gönüllü şekilde destek vererek, ihtiyaç sahibi birçok insanın hayatına dokunmuş oldular. Avcılar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ‘Geri Dönüşüm Kutularını’ 2 günde bir boşaltarak içerisine bırakılan, kullanılmayan tekstil ürünleri, kıyafetler, ayakkabılar ve deri ürünlerin arasından ayrıştırma yapıp, giyilebilecek ve kullanılabilecek durumda olanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Giyilemeyecek kadar kötü durumda olan kıyafetler ise geri dönüştürülmek üzere gönderiliyorlar.

Avcılar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, yapılan başvuruları yaş gruplarına göre ve gönderilen beden numaralarına göre ayırdıktan sonra poşetleyerek adrese gönderip, teslim ediyorlar.

AVCILAR HALKI BÜYÜK BİR AİLE VE BİZ DE BU AİLENİN HİZMETİNDEN SORUMLUYUZ

Avcılar Belediyesi ‘Geri Dönüşüm’ projesi ile gelecek nesillere temiz bir doğa bırakarak, doğal kaynakları da korumayı amaçlıyor.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “Bizler, çevreye duyarlı olan belediyecilik anlayışıyla her şeyin geri dönüşümünü sağlamaktayız. Bütün kullanılmış olan malzemelerin plastiğin, camın, şişenin, kağıdın geri dönüşümünü zaten gerçekleştiriyorduk. Şimdi bir başka çalışmayı daha gerçekleştiriyoruz. Tekstil olsun, ayakkabı olsun herkesin evinde giymediği kıyafetleri kazandırarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Kullanılamayacak durumda olanları da geri dönüştürülmek üzere gönderiyoruz.

Biz, Avcılar halkının, hemşehrilerimizin ne kadar yardımsever olduğunu biliyoruz. Avcılar halkı büyük bir aile ve biz de bu ailenin hizmetinden sorumluyuz. Bu projeye çok ilgi göstereceklerine ve gönüllü bir şekilde dahil olacaklarına da zaten inancımız tamdı. Avcılar’da belediye demek aile demektir. Bizim Cumhuriyet algılamamız şudur. Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir. Avcılar halkının ihtiyaç duyduğu her yerde varız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Asker konvoyunda drift yapan araç trafiği tehlikeye soktuÖnceki Haber

Asker konvoyunda drift yapan araç trafiğ...

Boşanmak üzere olduğu eşini böyle vurduSonraki Haber

Boşanmak üzere olduğu eşini böyle vurdu

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!