esss

Bakan Soylu Esenyurt'ta AK Partinin Vefa İftarına Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti Esenyurt İlçe Teşkilatının düzenlediği 'Vefa İftarı' programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldı.

Programa önceki dönem Belediye Başkanları Necmi Kadıoğlu, Ali Murat Alatepe, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, Kadın kolları, gençlik kolları, Mahalle teşkilatları, ve birçok partili katıldı.

Programda konuşmasını yapan Bakan soylu şunları söyledi.

YSK’nın gerekçeli kararının açıklanmasına ilişkin konuşan Soylu, “Bugün YSK’nın ortaya koymuş olduğu gerekçeli kararı herkes okuyabilir. İşine gelince bunlar adaletli, işine gelmeyince kurumları lekeleyen bir anlayışı ortaya koyanlar dünde aynısını yaptılar” dedi.

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Vefa İftarı” programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldı. Soylu, alana gelerek masaları tek tek dolaştı, vatandaşlarla birlikte fotoğraf çektirdi. Ezanın okunmasıyla birlikte yüzlerce kişi hep beraber oruçlarını açtı. Ardından Soylu gündeme dair konuşma gerçekleştirdi. 23 Haziran’dan sonra İstanbul’u cendereye döndürmek istediklerini belirten Soylu, İstanbul’un üzerinden huzuru, İstanbul’un gücü üzerinden Türkiye’nin geleceğine kendi egemenliklerini ve kendi hakimiyetlerini koymak istediklerini dile getirdi.

“23 Haziran’dan sonra İstanbul’u cendereye döndürmek istiyorlar” 23 Haziran’dan sonra İstanbul’u cendereye döndürmek istediklerini belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “İstanbul’un Saldırıyorlar ama sonuç alamıyorlar. Çünkü ellerinde vesayet sistemi vardır. Ellerinden gizli iktidarlarını aldınız. Allah sizden razı olsun. Milleti iktidar yaptınız. Bunun nasıl olabileceğini de bütün dünyaya gösterdiniz. Bizim elimizden toprağımızı, bizim elimizden ülkemizi, bizim elimizden, özgürlüğümüzü almak isteyenler bir tek sebebe dayanıyorlar. Bu da şudur; eğer Anadolu olmazsa, eğer İstanbul olmazsa, doğuda anlamsız kalır, batı da anlamsız kalır.

Doğu, doğu olmaz. Batı da batı olmaz. Bu anlamı çok iyi biliyorlar. 23 Haziran’dan sonra bırakın o süslü püslü kelimeleri, bırakın o sahte gülümsemeleri, bırakın o kucaklama hikayelerini. 23 Haziran’dan sonra İstanbul’u cendereye döndürmek istiyorlar. İstanbul’un üzerinden huzurumuzu, İstanbul’un gücü üzerinden Türkiye’nin geleceğine, kendi egemenliklerine ve kendi hakimiyetlerini koymak istiyorlar.

Cevabınızı sandıkta güçlü bir şekilde çıkarak vermelisiniz. Bunu hep beraber yapmalıyız ve bunu hep beraber gerçekleştirmeliyiz” ifadelerini kullandı. “YSK’nın ortaya koyduğu gerekçeli kararı herkes okuyabilir” YSK’nın gerekçeli kararının açıklanması üzerine konuşan Bakan Soylu, “Seçimin niçin iptal edildiğini, niçin tekrarlandığını YSK’nın bugün açıkladığı gerekçeli kararını okuma yazma bilen herkes net bir şekilde öğrenebilir.

Aynı kumpasları hangi şayialarla, hangi şaibelerle demokratik seçimi karşı karşıya bırakıldığını, bugün YSK’nın ortaya koymuş olduğu gerekçeli kararını herkes okuyabilir. İşine gelince bunlar adaletli, işine gelmeyince kurumları lekeleyen bir anlayışı ortaya koyanlar dünde aynısını yaptılar” diye konuştu.

Ardından Esenyurt Serhad Tirit Camii'ne travih namazı için giden  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gençlere, "İstanbul'u CHP zihniyetine teslim etmeyin. Bu zihniyetin bugüne kadar Türkiye'ye faydası olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır." şeklinde seslendi.

Soylu, teravih namazı sonrası Esenyurt meydanında yaptığı konuşmada, İstanbul'da yapılan yolsuzluklar nedeniyle seçimin iptal edildiğini vurgulayarak, YSK'nin açıkladığı kararlarda şaibelerin nasıl yapıldığının net bir şekilde yer aldığını söyledi.

Seçimlerin ardından bir mahalle baskısı oluşturulduğunu aktaran Soylu, "Bu mahalle baskıyla bizi hakkımızı arayamayacak bir hale getirmek istediler yıllardır yaptıkları gibi. Seçim birinden alınmış birine verilmiş değil, er meydanı herkes kendini ortaya koysun. Seçim sonucu ne olursa olsun başımızın üstüne olacaktır." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta yabancı uyruklu 76 kişi gözaltına alındıÖnceki Haber

Esenyurt'ta yabancı uyruklu 76 kişi göza...

Esenyurt Belediyesi gençleri üniversiteye hazırlıyorSonraki Haber

Esenyurt Belediyesi gençleri üniversitey...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!