esss

Bülent Kerimoğlu, Hakan Ataklı’yı kabul etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Kerimoğlu, Hakan Ataklı’yı kabul etti
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Ataklı’yı kabul etti.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Ataklı’yı kabul etti. İkili, yerel seçim süreci üzerine fikir alış verişi yaparken, Başkan Kerimoğlu, aday adayı Ataklı’ya başarı dileğinde bulundu.

CHP’nin, Esenyurt’u kazanmadan İstanbul’u kazanamayacağına dikkat çeken Kerimoğlu, toplumu kucaklayacak nitelikli bir adayla Esenyurt Belediyesi’nin kazanılabileceğini söyledi.

“Esenyurt’ta seçimi kazanmak için kucaklayıcı bir dile ihtiyacımız var, siyaset üretebilme ve yapıcı olma zorunluluğumuz var” diyen Kerimoğlu, şöyle konuştu:

“Esenyurt’ta hemşeri kimliğine, etnik kimliğine, mezhep kimliğine bakarak adaylaşmak doğru değildir. Esenyurt’ta aday olacak kişinin mutlaka özgürlükçü, kucaklayıcı, katılımcı bir belediyecilik yapacağını halka inandırması gerekir. Artık bizim Esenyurt’ta bu hemşeri kimliği üzerinden, etnik ve mezhepsel siyaset üzerinden bir tartışma açmak doğru değildir, aslolan nitelikli, kaliteli ve toplumu kucaklayacak siyaset dilini Esenyurt’a anlatabilecek bir adaya ihtiyacımız var. Kazanma şansımız kesinlikle çok yüksek, ben Esenyurt’ta ve İstanbul genelinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçimi kazanacağına yürekten inanıyorum. Zaten Esenyurt’u kazanmadan İstanbul’u kazanmak mümkün değildir. 3. Bölge için söylüyorum; bütün kalelerimizi muhafaza edeceğiz, Esenyurt ve Küçükçekmece’yi de mutlaka kazanacağız.”

ATAKLI’DAN KERİMOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Ataklı ise kendisini makamında kabul eden Başkan Kerimoğlu’na teşekkür etti.

Kerimoğlu ile geçmişten bu yana arkadaşlıkları ve hukuku olduğunu ifade eden Ataklı Esenyurt’u almak için yola çıktıklarını 600 bin seçmenli 1 milyon nüfuslu Esenyurt’un alınması için çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Esenyurt ilçesinin nüfus bakımından büyüdüğünü, geçmiş dönemde CHP tarafından alınan oy kadar Trakya, Rumeli ve Balkan seçmeninin Esenyurt’ta yaşadığını ve bu durumun dikkat çekici olduğunu vurgulayan Ataklı, adaylaşması halinde Esenyurt’u alacağını ifade etti.  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esencan'ın Başlatmış olduğu İyilik Kumbarası yardımı Mardin ve Van'a ulaştıÖnceki Haber

Esencan'ın Başlatmış olduğu İyilik Kumba...

Esenyurt Üniversitesi 24 Kasım kahvaltısı düzenlediSonraki Haber

Esenyurt Üniversitesi 24 Kasım kahvaltıs...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!