esss

CHP, İmamoğlu’na sahip çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP, İmamoğlu’na sahip çıktı
CHP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Sayın, İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, iktidara yakın basın ve trol hesaplardan yapılan karalama kampanyasına itiraz etti.

CHP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Sayın, İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, iktidara yakın basın ve trol hesaplardan yapılan karalama kampanyasına itiraz etti.

Sayın “Sayın Ekrem İmamoğlu, yasak ve operasyonların sürdüğü dönemde Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki yurttaşlarımıza yardımları ve dayanışması oldu. İmamoğlu’nun FETÖ bağlantıları olduğu iddialarına inanmıyoruz. Kendisini en kısa zamanda yine Diyarbakırımıza bekliyoruz” dedi.

Basın açıklaması yapan CHP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Sayın, CHP’li İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, AKP’nin elindeki belediyeyi ezici bir çoğunlukla kazanarak belediye başkanı olduğuna dikkat çekti. İmamoğlu’nun ortağı olduğu şirketlere yönelik, FETÖ bağlantısı iddiasıyla operasyon başlatılmasının, İmamoğlu hakkında bir karalama kampanyasına dönüştüğünü vurgulayan Sayın “İktidara yakın basın yayın kuruluşları ile yine iktidara yakın olan sosyal medya trolleri de sayın İmamoğlu hakkındaki karalama kampanyasına hız verdi” dedi.
İddia edildiği gibi İmamoğlu’nun FETÖ bağlantısı olduğuna CHP Diyarbakır teşkilatı olarak asla inanmadıklarını vurgulayan Sayın, şöyle dedi:
“Bu iddialara inanmıyoruz. Çünkü son zamanlarda iktidardan farklı düşünen tüm kesimlere benzer yakıştırmalar olduğunu görüyoruz. Oysa sayın İmamoğlu, sokağa çıkma yasakları ve operasyonların sürdüğü dönemde, Sur ilçemizde mağdur olan yurttaşlarımıza yönelik çok ciddi yardımları oldu. Kentimizdeki birçok öğrenciye yönelik çeşitli yardımlar gönderdi. Biz de CHP Diyarbakır örgütü olarak bu desteğinden dolayı müteşekkiriz. Kendisi son derece ilkeli bir siyasetçidir. İddia edildiği gibi FETÖ bağlantısı olduğu iddialarına kesinlikle katılmıyoruz. Kendisini en kısa zamanda Diyarbakır’a bekliyoruz ve dayanışma duygularımızı da ifade ediyoruz”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
7 taksiciyi mezarlıkta gasp ettilerÖnceki Haber

7 taksiciyi mezarlıkta gasp ettiler

Esenyurt’ta polise moral ziyaretiSonraki Haber

Esenyurt’ta polise moral ziyareti

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!