esss

CHP'li Canpolat: 'Esenyurt, bu gidişata ‘hayır’ demeye hazır'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'li Canpolat: 'Esenyurt, bu gidişata ‘hayır’ demeye hazır'
CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, referandum çalışmaları kapsamında Esenyurt’u sokak sokak dolaşarak vatandaşları ‘Hayır’ oyu kullanmaya çağırdı.

Kitle örgütleri, semt pazarları, hemşeri dernekleri ve esnafı da ziyaret eden Canpolat,“Bugün Esenyurt’ta  gördük ki; yurttaşlarımız meselenin önemini kavramış ve bu gidişata ‘Hayır’ demeye hazır. Ülkemizin geleceğini tek bir kişiye emanet etmeyeceğiz.”dedi.

CHP İl Başkanı Canpolat, referandum çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her gün farklı ilçelerde gerçekleştirdiği temaslarla vatandaşları referandumda ‘Hayır’ oyu kullanmaya çağıran Canpolat’ın bugünkü durağı Esenyurt oldu. Esenyurt’ta gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında konuşan İl Başkanı Canpolat şunları söyledi:

“Bizler referandumda tercihimizi halkın çıkarlarından yana yaptık. Uzun yıllar sonra ilk kez toplumun farklı kesimleri ülkemizin ve milletimizin geleceği için bir araya geldi. Böyle bir birlikteliğin oluşmasının temel gerekçesi referandumun partiler meselesi değil ülkenin geleceğini ilgilendiren bir mesele olmasıdır. Halkımızı ‘Hayır’ saflarında bir araya getiren temel sebep budur. Bugün Esenyurt’ta da gördük ki; yurttaşlarımız meselenin önemini kavramış ve bu gidişata ‘Hayır’ demeye hazır.

Referandumda ‘Hayır’ çıkarsa, Cumhurbaşkanı 2019’a kadar görevinin başında kalacak. Başbakan Binali Yıldırım’ın da başbakanlığını kurtaracağız ve o da görevine devam edecek.

Cumhurbaşkanı kendi vatandaşlarını ikiye bölerse ülkenin geleceğinin karanlığa gitmesi kaçınılmazdır. Bu duruma özellikle dikkat edilmelidir. Bize düşen görev kavga etmek değil sevgiyle ve saygıyla hayırları çoğaltmaktır. Bin yıldır bu topraklarda yaşayan Kürtler, Türkler, aleviler, sünniler ve daha birçok kesimle birlikteliğimizi güçlendireceğiz. Halkı kutuplaştırmaya çalışanlara inat ayrışmayacağız, bölünmeyeceğiz. Önce ‘Hayır’ı kazanacağız daha sonra ekonomik istikrar ve demokrasinin olmazsa olmazı parlamenter sistemi güçlendireceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'taki Market Soyguncuları Güvenlik KamerasındaÖnceki Haber

Esenyurt'taki Market Soyguncuları Güvenl...

KAİ'li Kanaat Önderleri Kadıoğlu ile BuluştuSonraki Haber

KAİ'li Kanaat Önderleri Kadıoğlu ile Bul...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!