esss

Cezaevi firarisi, lüks rezidansta böyle yakalandı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul'da polisten kaçarken aracını polise sürerek bir polis memurunu yaralayan cezaevi firarisi şahıs, Esenyurt'ta kaldığı rezidansa yapılan baskın ile yakalandı.

İstanbul'da kendisini yakalamak isteyen polis memurunun üstüne otomobilini sürerek yaralayıp giden cezaevi firarisi, Esenyurt'ta kaldığı rezidans dairesine yapılan operasyonla ele geçirildi.

İstanbul Bağcılar Kaymakamlığı önünde geçen Şubat ayında Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği birimleri, bir aracın şüpheli olduğunu gördü.

ARACI POLİS MEMURLARININ ÜZERİNE SÜRMÜŞTÜ

Gerçekleştirilen inceleme neticesinde otomobilin çalıntı olduğunu anlayan polis, harekete geçti fakat zanlı polisin etrafını sardığını gördü. Bunun ardından gaza basan zanlı otomobili polis memuru M.B.'nin üstüne sürdü. Çarpma neticesinde memur yaralanırken, zanlı ise firar ederek kayıplara karıştı.

SUÇ MAKİNESİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Olay ardından polisin yaptığı incelemede sürücünün Hakan Ö. adındaki cezaevi firarisi olduğu tespit edildi. Çalışmaları sıkılaştıran polis, şahsın 12 suç kaydının olduğu, yaralama ve oto hırsızlığından 10 suçtan ise arandığı tespit edildi. 9 buçuk sene netleşmiş hapis cezası olduğu belirlenen Hakan Ö.'nün Esenyurt'ta bir rezidansta kaldığı tespit edildi.

SUİKAST TABANCASI DA ELE GEÇİRİLDİ

Hazırlıkların bitirilmesinin sonrasında polis, Zafer Mahallesindeki rezidansa operasyon yaptı. Operasyonda daireye giren polis, Hakan Ö.'nün yanındaki yaşı küçük U.G.'yi gözaltına aldı. Dairede gerçekleştirilen aramada suikast silahı olarak tespit edilen "Sig Sauer" marka tabanca bulundu. Nefes kesen o operasyon anı ise kameralara saniye saniye kaydedildi. Özbek şubedeki sorgusunun bitirilmesinin sonrasında gönderildiği adliyede çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi. U.G. ise Çocuk Büro Amirliğine verildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükçekmece'de Araç Cayır Cayır YandıÖnceki Haber

Büyükçekmece'de Araç Cayır Cayır Yandı

15 Yıllık hasret sona erdiSonraki Haber

15 Yıllık hasret sona erdi

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!