esss

Demir. 'Dava'ya Gönülden Bağlıyız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demir. 'Dava'ya Gönülden Bağlıyız
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı adaylarından biri olan iş adamı Bahattin Demir, yeni atanan ilçe Başkanı Kadir Çakır’ı tebrik etti.

Yazılı açıklama yapan Demir, Bu davanın bilincinde olan herkesin bu tercihe saygı göstermesi gereklidir diyerek yeni ilçe başkanına sahip çıktı.

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığına Kadir Çakır’ın atanması sıcaklığını korurken aday isimlerden biri olan Bahattin Demir, atanan isme sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi. Bahattin Demir gönderdiği yazılı açıklamada, "Biz bu davaya gönülden sevdalıyız" Esenyurt İlçe Başkanlığına genel merkezimizce uygun görülen Av. Kadir Çakır'ın Esenyurt'a ve teşkilatımıza hayırlı olmasını dilerim. Adaylık sürecinde de dediğim gibi Ak davamıza kişiler üzerinden bağlı değiliz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan kimi işaret ederse sancaktarımız odur. Biz ki dava için ölüme meydan okuyan asrın lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın neferleri olmaya yemin ettik. Bizim davaya olan inancımız sonsuzdur, sorgulanamaz. Bu güne kadar sancağımız göklerde dalgalansın diye elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Makamlar, mevkiler değişir baki olan vatana yapılan hizmettir. Yeni İlçe Başkanı Sayın Çakır'a da yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.

"AK Parti demokrasinin, reformun adresidir”

Açıklamalarını sürdüren Demir, “AK Parti milletimizin halkımızın talepleri, beklentileri, umutlarının bir tezahürü olarak ortaya çıkmıştır. İlk günden beri siyasetteki yerini hep milletin durduğu yer olarak tarif etmiştir. AK Parti'yi var eden de bu umuttur. Kısa sürelerde Türkiye'nin gündemi, öncelikleri, sıkıntıları, beklentileri değişmiştir. Değişmeyen yegane şey tüm bunları karşılayan tek partinin AK Parti olduğu gerçeğidir. AK Parti demokrasinin, değişimin teminatı, reformun adresidir.

‘Her son yeni bir başlangıçtır”

“Yeni Türkiye diyerek çıktığımız yolda hedeflerimiz çok büyük ve doğal olarak işimiz de çok. Ben her daim gönüllü olarak çalışmalarıma devam ettim, bundan sonraki süreçte de bir bayrak taşımak nasip olursa her türlü bunun gereğini yerine getirmeye hazırım. Çünkü vatan için, hizmet için her şeyi yapmak en asli görevimizdir. Hepimiz biliyoruz ki; Eski Türkiye’de yasaklar vardı, vesayet vardı, krizler vardı, enflasyon vardı, faili meçhuller vardı, yolsuzluklar vardı ve aklınıza gelebilecek her türlü sorun vardı. Şimdi ise Yeni Türkiye’nin temellerinde ekonomik istikrar var, siyasi istikrar var, demokratikleşme var, insana değer veren bir yönetim var, aktif bir dış politika siyaseti yapan değerli yöneticileri var. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye yeni dönemin en güçlü ülkeleri arasında yer alıyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ünü Dünyaya Yayılan Bir Türk Kuaför: Ahmet ÇobanÖnceki Haber

Ünü Dünyaya Yayılan Bir Türk Kuaför: Ahm...

Esenyurt Belediyesi'nden Posof'a destekSonraki Haber

Esenyurt Belediyesi'nden Posof'a destek

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!