esss

Engelli kadına AVM tuvaletinde tecavüz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Engelli kadına AVM tuvaletinde tecavüz
Esenyurt'ta kas hastası bir kadın Facebook üzerinden tanıştığı Erol G.'nin tecavüzüne maruz kaldı.

Esenyurt'ta kas hastası D., bir AVM’nin engelli tuvaletinde tecavüze maruz kaldı. Hürriyet gazetesinden İsmail Saymaz'ın haberine göre, İstanbul'da ailesiyle birlikte yaşayan 39 yaşındaki D., 12 yıl önce kas hastalığına yakalanarak, tekerlekli sandalyeye bağlı yaşamaya başladı. D., Haziran 2016’da Facebook üzerinden Erol G. (35) ile tanıştı. Evli ve üç çocuk babası Erol G., D.’ye eşinden iki yıl önce ayrıldığını söyledi.

İlişkileri arkadaşlığa dönüşen D. ile Erol G., en son 24 Eylül 2016’da Esenyurt’ta bir AVM’de buluştu. Erol G., D.’ye cinsel ilişki teklifinde bulundu. Teklifi reddeden D., engelli tuvaletinde Erol G.'nin tecavüzüne maruz kaldı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Olay sonrası baygınlık geçiriren D., kendine geldikten sonra hastaneye gitti. İç kanama riskine karşılık ameliyata alınmak istenen D., kas hastalarının anestezi sonrasında ayılmama ihtimali olduğu için ameliyat edilemedi. D. tedavisinin ardından taburcu edilirken Eseryurt Devlet Hastanesi’nin raporunda tecavüzün sabit olduğu belirtildi.

D.’nin şikâyeti üzerine aynı gün hastanede gözaltına alınan Erol G., ertesi gün tutuklandı. Erol G. hakkında nitelikli cinsel saldırı ve cebir, tehdit ve hile ile kandırarak, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Erol G., mahkemedeki ifadesinde, D.'nin 'rızasıyla' cinsel ilişkinin gerçekleştiğini iddia etti.

‘BİR KADININ BAŞINA GELEBİLECEK EN ZOR ŞEYİ YAŞADIM’

Üyesi olduğu Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’nde hayata tutunan D., psikolojisi elvermediği için ilk iki duruşmaya katılmadığını ancak 13 Şubat’ta görülecek duruşmaya gideceğini ifade ederek şunları söyledi:
"Benim hayatım zaten çok zordu. Bu olaydan sonra hayatla bağım koptu. Çırpınıyorum... İnsanlara karşı inancımı ve güvenimi yitirdim. Bir kadının başına gelebilecek en zor şeyi yaşadım." 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt Tüketiciler Derneği'nden KınamaÖnceki Haber

Esenyurt Tüketiciler Derneği'nden Kınama

Esenyurt'ta polise silahlı SaldırıSonraki Haber

Esenyurt'ta polise silahlı Saldırı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!