esss

Esencan’dan 8 Mart’ta anlamlı açılış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esencan’dan 8 Mart’ta anlamlı açılış
Esenyurt’un öncü sağlık kuruluşu olarak dikkatleri üzerine çeken Esencan Hastanesi, bünyesinde açmış olduğu Medikal Estetik bölümü ile bu özelliğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Tamamen teknolojik cihazlar ile donatılan ve 8 Mart Dünya kadınlar günü gibi anlamlı bir günde hizmete açılan Medikal Estetik Bölümünün kurdele kesimini ise Esenyurt Belediyesi Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun eşi Rabia Kadıoğlu’nun gerçekleştirdi.

Rabia Kadıoğlu; “Açılışın 8 Mart olması çok anlamlı”

Düzenlenen törende açılış kurdelesi kesimi öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Kadıoğlu’nun eşi Rabia Kadıoğlu; “Bugün dünya 8 Mart Kadınlar günü. Yaşam kaynağı ve cennetin habercisi olan sosyal, siyasal ve ekonomik hayatın baş tacı, ailede yükselen sevginin ve merhametin kaynağı, gerektiği zaman çocuklarına ve eşlerine yüreğindeki sevgi ve merhameti karşılıksız veren, dünya hayatını daha anlamlı ve daha güzel kılan bütün kadınların, Dünya Kadınlar günü kutlu olsun. Hastanenizin böyle güzel bir merkez açması gerçekten çok güzel. Bu açılışında 8 Mart günü gerçekleşmesi çok anlamlı. Hanımlar için böyle bir hizmetin hastane ortamında açılmasını da hijyen ve kalite açısından oldukça önemli buluyorum. Bu merkezin hizmete açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yenidünya; “Güzel kadınlarımız daha da güzel olacak”

Rabia Kadıoğlu’nun ardından Esencan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Taşkın Yenidünya bir konuşma gerçekleştirdi; Yenidünya ise konuşmasında; “Değerli Rabia hanıma bizleri bugünde yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz. Hastanemizde uzun zamandan beri düşündüğümüz ve en iyisini yapmaya çalıştığımız bir merkeze daha kavuştu. Zaten güzel olan kadınlarımızın daha güzel olması için çalışacağız. Bu yüzden en iyisini yapmaya çalıştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun. İnşallah güzel şeylere vesile olur” dedi.

Düzenlenen açılış gerçekleştirilen kurdele kesim töreninin ardından, verilen kokteyl ile devam etti. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Kadıoğlu Şampiyonlarla BuluştuÖnceki Haber

Başkan Kadıoğlu Şampiyonlarla Buluştu

Han Plus AVM yeniden Efrail Çiftçi’ye emanetSonraki Haber

Han Plus AVM yeniden Efrail Çiftçi’ye em...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!