esss

Esencan'ın Başlatmış olduğu İyilik Kumbarası yardımı Mardin ve Van'a ulaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esencan'ın Başlatmış olduğu İyilik Kumbarası yardımı Mardin ve Van'a ulaştı
Esencan Hastanesinin başlatmış olduğu İyilik Kumbarası Sosyal Sorumluluk Projesi binlerce kişiye ulaştı.

Hastane tarafından yapılan açıklamada, "Özel Esencan Hastanesi olarak birçok hayata dokunduğuna inandığımız İyilik Kumbarası projemizin başarıyla tamamlanmasından ötürü mutluluk duyuyoruz" denildi.

Esenyurt'ta toplanan yardımların Van ve Mardin'de bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ifade edilen hastane yetkilisi şu açıklamada bulundu;

"Bu süreçte hiçbir zaman yalnız değildik"

Kullanmadığımız fakat başkalarının ihtiyacı olabileceğini düşündüğümüz ürünleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştıran sosyal sorumluluk projemiz ile binlerce kişiye ulaşmayı başardık. İyilik Kumbarası, yüzlerce emeğin birleştiği bir proje haline geldi. Bu süreçte hiçbir zaman yalnız değildik. Sosyal sorumluluk projemizin başlamasıyla birlikte ilk olarak, duyarlı çalışanlarımız ve halkımız tarafından kıyafetler hastanemizde toplandı. Özenle bir araya getirilen kıyafetler kuru temizleme işlemi gerçekleştirildikten sonra ihtiyaçlı bölgelere ulaştırılacak şekilde hazırlandı. Ürünler, paketlemenin ardından Mardin Özel İpek Yolu Hastanesi ve Van 112 Komuta Merkezi’ndeki arkadaşlarımızın destekleri ile yola çıkmaya hazırlandı.

"Emeğimizin karşılığını gülen yüzler de gördük"

Ürünlerin ihtiyaçlı bölgelere iletilmesi için yola çıktık. Mardin ve Van şehirlerimizde yüzlerce hayata dokunma şansımız oldu. Bu şehirlerde tanıştığımız insanlar bizi içten bir şekilde karşıladılar. Birçok kişinin mutluluğuna tanık olma imkânımız oldu. Proje boyunca sarf edilen emeğin karşılığını gülen yüzler ile görmek bizim için oldukça anlamlıydı. Çocukların gülümsemesi, yeni gerçekleştirilecek projeler için bize ilham kaynağı oldu. İhtiyaçlı bölgelere ürünleri ulaştırdık ve birçok kişinin mutluluğunun bir parçası olduk. İyiliğe dair çıktığımız bu yolculuğu başarılı bir şekilde tamamlamanın mutluluğu ve daha birçok hayata dokunma isteği ile motive bir şekilde döndük.

"Bizimle birlikte yürüyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz"

Özel Esencan Hastanesi olarak birçok hayata dokunduğuna inandığımız İyilik Kumbarası projemizin başarıyla tamamlanmasından ötürü mutluluk duyuyoruz. Düzenlemiş olduğumuz sosyal sorumluluk projemiz, yüzlerce destek ile anlam kazanmasıyla birlikte, düzenleyeceğimiz yeni projeler için de yol gösterici oldu. Yüzlerce insan, tanımadıkları fakat ihtiyaç sahibi olduklarını bildikleri kişilere, kıyafetlerin toplanması ve iletilmesi için çaba gösterdi. Bu durum, birçok insanın hayatına dokunmakla birlikte, yardımlaşma ve dayanışma bağlarını kuvvetlendirmeye sebep oldu. Bu süreçte yanımızda olan ve bizi asla yalnız hissettirmeyen çalışanlarımıza, Van 112 Komuta Merkezi ile Mardin Özel İpek Yolu Hastanesi çalışanlarına ve halkımıza minnettarız. İyiliğe dair atılan bu adımda bizimle birlikte yürüyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Alatepe: Esenyurt'a 15 okul daha lazımÖnceki Haber

Başkan Alatepe: Esenyurt'a 15 okul daha...

Bülent Kerimoğlu, Hakan Ataklı’yı kabul ettiSonraki Haber

Bülent Kerimoğlu, Hakan Ataklı’yı kabul...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!