esss

Esenyurt Belediyesi'nden Açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Belediyesi'nden Açıklama
Gazeteci Süleyman Özışık'ın Esenyurt Belediyesini hedef aldığı köşe yazısına Esenyurt Belediyesi'nden açıklama geldi.

Gazeteci – Yazar Süleyman Özışık’ın 21 Mayıs 2019 tarihli internethaber.com adlı sitesindeki yazısında, idrak etmekte olduğumuz mübarek Ramazan ayının ruhuna, gazetecilik etiğine ve Türk toplumunun ahlaki değerlerine uymayan, yalan, iftira ve gayri ahlaki tabirlerle Esenyurt Belediyesi’ni hedef alması nedeniyle açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Kreş ücretleri, Sayıştay müfettişleri raporları doğrultusunda, AKP döneminde 18 Ekim 2018 tarihli, 2018/128 sayılı meclis kararı ile arttırılmıştır. Kreşlerimizde 2016 yılından bu yana devam etmekte olan derslerden hiç biri sonlandırılmamıştır.

Sosyal desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza sosyal belediyecilik kapsamında yapılan yardımlar devam etmekte olup, herhangi bir iptal durumu söz konusu değildir. Yardım kartı sahiplerinin ihtiyaç durumu da düzenli olarak kontrol edilmektedir.

Cenaze nakliye ve otobüs tahsis hizmetleri hiçbir aksama olmadan devam ederken, Esenyurt Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde bulunan tüm kültür merkezlerindeki etkinliklerin tamamı ücretsizdir. Ayrıca bu kültür merkezlerindeki salonlar yeşil kart sahiplerine, vakıf, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının kullanımına ücretsiz tahsis edilmektedir.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmetleri bünyemizdeki personel ile rutin olarak sürdürülmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI​

İŞTE ÖZIŞIK'IN O KÖŞE YAZISI 

AK Parti’den CHP’ye geçen İstanbul’un Esenyurt İlçesi’nde, belediyenin çalışanlara yönelik verdiği kreş hizmeti vardı. Anne babalar, çocuklarını çok cüz-i bir miktar karşılığında bu kreşe bırakma şansı buluyordu. 


Belediye seçimini kazanan CHP’li aday ilk icraat olarak bu kreşe iki katı zam yapmış! Ayrıca bu kreşlerdeki “Değerler Eğitimi”ni kaldırdığını duyurmuş!

Yine belediyenin bugüne kadar garip gurebeya verdiği bazı yardım kartları vardı. Her ay bakiyesi yüklenen bu kartlar sayesinde yetimi, öksüzü, yoksulu istediği marketten alışverişini yapabiliyordu.

CHP’li başkan o kartları da iptal etmiş, “Bundan sonra böylesi yardımlar yapılmayacak” diye buyurmuş! Ayrıca “Boşuna israf” diyerek Ramazan ayındaki bütün etkinlikleri de durdurmuş.

Her belediyenin verdiği “Cenaze nakil hizmeti” artık yok. Başkan, “Kültür Merkezlerine giriş, müzeye giriş gibi ücretli olacak” demiş ve bu uygulama devreye girmiş.

Esenyurt’a yolunuz düşerse lütfen gidip görün. Bugüne kadar belediyenin vitrini niteliği taşıyan park ve bahçeler pislik içinde. Park, park olmaktan çıkmış, hayvan otlağı haline dönüşmüş. 

Esenyurt’ta ikamet eden bir arkadaşımla konuştum ve durumu sordum. “Abi bunlar hepimizle kucaklaşacağını söylüyordu ve bizi kucaklamaya çok çabuk başladılar ama ters giden bir şey var. Bu adamlar bizi arkadan kucaklamaya başladı” dedi! 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta sahte altın Satmaya Çalışan Suriyeli çift YakalandıÖnceki Haber

Esenyurt'ta sahte altın Satmaya Çalışan...

Beylikdüzü Belediyesi'nden İki Bin Aileye Sıcak YemekSonraki Haber

Beylikdüzü Belediyesi'nden İki Bin Aile...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!