esss

Esenyurt Gevaşlı Derneklerden istişare toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Gevaşlı Derneklerden istişare toplantısı
Esenyurt'ta faaliyet gösteren Van Gevaş İlçesine ait mahalle dernekleri birlik ve beraberlik için güç birliği toplantısı gerçekleştirdi.

Van İş Adamları Derneği (VİŞAD) Başkanı Ahmet Fatih Hatunoğlu ve Gevaş Dernekler Birliği Başkanı İsmail Ayaz'ın Başkanlığında 17 mahalle derneğinin bir araya gelmesi ile gerçekleştirilen toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

  İstanbul Esenyurt ilçesinde bulunan Güzel Konak Mahallasi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde gerçekleştirilen toplantının amacına ilişkin açıklamalarda bulunan Van İş Adamları Derneği (VİŞAD) Başkanı Ahmet Fatih Hatunoğlu; '' Bugün Van İli Gevaş İlçesi sakinleri olarak İstanbul da ikamet etmekteyiz. Bu dernek ve birliklerimizin en temel vazifesi ve sorumluluğu vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermektir. Tabi bu çalışmalarımızı yaparken bu cennet vatanımızı ve bayrağımız için elimizden gelenin en iyisini de bir arada bulunarak gerçekleştiriyoruz. güçlü bir birlik oluşturarak her zaman devletimizin Miletlimizin yanında olduğumuzu göstermek isteriz. Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın erken seçim duyurusunun ardından Ülkemiz yeni bir seçim ve yeni bir sisteme geçiyor. Yapılacak olan seçimin tüm halkımıza, milletimize hayırlı olmasını diliyor. Bu konuda bizde birlik ve dernekler olarak gerekli istişarelerimiz gerçekleştiriyoruz. Bu gün davetimiz üzere burada bulunan  tüm katılımcılara teşekkürlerimiz sunuyorum'' dedi.

Ahmet Fatih Hatunoğlu'nun konuşmalarının ardından bir konuşma gerçekleştiren Gevaş Dernekler Birliği Başkanı İsmail Ayaz; '' öncelikle bu gün davetimize icabet eden tüm derneklerimize teşekkür ederim inşallah sürekli bu denli güzel toplantılar gerçekleştiririz. Bu toplantılarımızdaki amacımız birlik ve beraberliğimiz pekiştirmek insanlarımızın sorun ve sıkıntıları ile ilgilenme hususunda hızlı ve kalıcı çözümler bulmaktır. Bununla birlikte devletimiz ve milletimiz için alınan kararlarda istişare ile en doğru sonuca ulaşmak için elimizden geleni yapmaktır. Sayın  (VİŞAD) Başkanı Ahmet Fatih Hatunoğlu'nun da dediği gibi ülkemiz yeni bir seçim arifesine giriyor bu konuda Gevaş dernekleri olarak üzerimize düşeni yapmak için hazırız halkımız için hayırlı olmasını temenni ederim'' şeklinde konuştu.

28 Nisan'da  Esenyurt İlçesinde 'Büyük Gevaşlılar Gecesi' düzenleneceği belirten Gevaş Dernekler Birliği Başkanı İsmail Ayaz; '' bu güzel birlikteliğimizi pekiştirmek amacıyla bir gece düzenleyeceğiz bu gecemize başta birlik ve derneklerimiz olmak üzer tüm halkımız davetlidir. Esenyurt ilçemizde gerçekleştireceğimiz bu etkinliğimiz 28 Nisan 2018 Saat 19.00 da olacak''dedi.  

Yapılan istişare ve görüş alışverişlerinin ardından toplantı son buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta zehir tacirlerine şafak operasyonuÖnceki Haber

Esenyurt'ta zehir tacirlerine şafak oper...

İYİ Parti'den haber varSonraki Haber

İYİ Parti'den haber var

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!