esss

Esenyurt Kaymakamlığı'dan Yeni Rehabilitasyon Merkezi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Kaymakamlığı'dan Yeni Rehabilitasyon Merkezi
Esenyurt'ta bulunan Rehberlik ve Araştırma Merkezi İlçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül'ün talimatı ile yeni yerinde hizmet verecek.

Esenyurt'ta bulunan ve yetersiz kalan Rehabilitasyon merkezine ilçenin kısa zamanda gönlünde yer etmiş kaymakamı Dr. Vural Karagül el atarak, vatandaşa daha iyi hizmet vermek için yeni bir binaya taşıdı. Esenyurt Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şunlar söylendi.

İŞTE O AÇIKLAMA..                 

İlçemiz Rehabilitasyon Merkezinde yetersiz bir alanda faaliyet gösteren Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Kaymakamımız Sayın Dr. Vural KARAGÜL’ün destekleri ile daha kaliteli ve daha fazla vatandaşa hizmet için Cumhuriyet mahallesi, 1984. Sokak’ta yeni binasına taşınmıştır. Taşınma sürecini yakından takip eden Kaymakamımız Sayın Dr. Vural KARAGÜL yeni hizmet binasını ziyaret ederek, denetimde bulundu. Denetim sonunda bina ile ilgili eksiklikleri tespit edip, eksikliklerin giderilmesi için ilgili yerlere talimat verdi. Bu süreçte İlçemiz Rehabilitasyon Merkezinde boşalan yerde ise yeni kapasite artırımı için çalışmalara başlanmıştır.

Başkan Bahattin Demir’den teşekkür

Yapılan değişiklikten dolayı teşekkür yayınlayan Samyeli Engelsiz yaşam ve Eğitim Derneği Başkanı Bahattin Demir Kaymakama teşekkür etti.

En başta özel çocuklarımız ve rehabilitasyon merkezlerine yoğun bir hizmet vermekle yükümlü olan Rehberlik ve Araştırma Merkezi binası, ulaşım, trafik, park ve personel sıkıntısının önlenmesi için Esenyurt Sgk’nın yanındaki binaya taşınmıştır.

Halkın talebine en hızlı şekilde cevap veren, akabinde yeni binada gerekli incelemelerde bulunan,

Esenyurt ilçemizin yiğit Kaymakamı Dr. Vural Karagül’e özel çocuklarımız ve Samyeli Engelsiz Yaşam Derneğimiz adına teşekkürü bir borç bilirim.

Taşınma sürecini yakinen takip eden, destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Paşali Beşli’ye Şube Müdürlerimize, Ram Müdürü Hayrettin Katkat’a, destek veren tüm ilgili ve yetkili kişilere de teşekkür ederim.

“Halka hizmet hakka hizmettir.” felsefesiyle Rehberlik Araştırma Merkezimizin özel çocuklar ve ailelerine pozitif ve pratik hizmet vermesi süreci güzel bir şekilde taçlandıracaktır dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta otomobil alev alev yandıÖnceki Haber

Esenyurt'ta otomobil alev alev yandı

Esenyurt'ta Yeraltından dumanlar yükseldiSonraki Haber

Esenyurt'ta Yeraltından dumanlar yüksel...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!