esss

Esenyurt Van Kültürevi Futbol Turnuvası Düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Van Kültürevi Futbol Turnuvası Düzenledi
Esenyurt Van Kültürevi Başkanı Ferhat Kıyak ve akrabaları tarafından sosyal ve sportif aktivitelere katkı sunmak amacıyla düzenlenen halı saha futbol turnuvası Esenyurt Gaziler Parkında başladı. Çevre köyler ile çeşitli kurum ve kuruluş takımlarının katıldığı turnuvada takımlar mücadele etti.

Kaynaşma, dayanışma ve kardeşlik bağlarının gelişmesine, spor sevgisinin yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen halı saha turnuvası açılış maçını Van Kültürevi Başkanı Ferhat Kıyak’ın vuruşuyla başladı. STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın izlediği turnuvanın şampiyonu da maç sonunda belli oldu.

Kıyak Başarılar Diledi

Dernek başkanlığı yaptığı günden beri birçok projeye imza atan Hemşehrilerini bir araya getiren, sosyal aktivitelerle gündem oluşturan ve yoğun bir akraba kitlesine sahip olan Van Kültürevi Başkanı aynı zamanda Esenyurt Ak Parti meclis üyesi aday adayı Ferhat Kıyak, yine akrabalarını bir araya getirerek halı saha turnuvası düzenledi.  Kıyak yaptığı açıklamada amaçlarından biri de sosyal, sportif eğitim ve kültürel hayata katkıda bulunmak olduğunu vurguladı. Kıyak, yaptıkları bu tür etkinliklerin insanları bir çatı altında biraraya getirerek sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle kaynaştırmak olduğunu sözlerine ekledi.  Sözlerine devam eden Başkan Kıyak  "Halı saha Futbol turnuvasına katılan bütün takımlara başarılar diliyorum. Van Kültürevi sporun ve sporcunun dostudur.  Katılan bütün takımlara,  takımlarda yer alan sporculara başarılar diliyor teşekkür ediyorum.  Turnuvada sporun birlik, beraberlik ruhuna uygun centilmenlik anlayışı içinde bir oyun sergilediler.  

Donat’tan Teşekkür

 Daha sonra kısa bir Konuşma yapan Federasyon başkanı Donat Şunları söyledi. Her şey Van için ve Vanlıların gücünün anlayışı ve bilinciyle Van Edremit ilçesi Çiçekli Mahallesi olarak akrabalarının birlik ve beraberliğinin sağlanması ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulması ve spora yönelmesi için yapmış olduğukları Futbol turnuvasını düzenleyen tertip komitesine, katılım sağlayan futbolcu kardeşlerimize, takımlarımızı destekleyen sponsor işadamlarımıza ve hiç bir maçta futbolcu kardeşlerimizi yalnız bırakmayan Çiçekli halkına, akrabalarıma çok teşekkür ederim. Rabbim birlik ve beraberliğinizi daim etsin. Van Dernekler Federasyonun düzenleyeceği 2019 Şubatta başlayacak 3.Geleneksel Futbol Turnuvasına tüm Van STK'larıyla beraber Van Kültür Evi ve Edremit Derneklerini bekliyorum dedi.

Futbol Turnuvamızın düzenlemesinde katkı sunan Van Kültür Evi Başkanı Ferhat Kıyak, Final maçına katılıp futbolcu kardeşlerimizin yanında olan Van Dernekler Federasyon Yönetim Kurulu adına Başkan vekili Burhan Süpürgeci, Gevaş Dernekler Birliği Başkanı ve VANFED 3.Bölge Başkanı İsmail Ayaz çok teşekkür ederim...

Ardından Futbolculara çeşitli hediyeler ve plaketleri Van Dernekler Federasyon Baskanı Fevzi Donat , Esenyurt Van Kültürevi başkanı aynı zamanda Esenyurt Ak Parti meclis Üyesi Aday Adayı Ferhat Kıyak, VANFED Başkan vekili Burhan Süpürgeci ,Gevaş Dernekler Birliği Başkanı İsmail Ayaz ve takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta feci kaza! Baba Oğul Kamyon Altında Kaldılar..Önceki Haber

Esenyurt'ta feci kaza! Baba Oğul Kamyon...

Azmi Ekinci ve Sahte HesaplarSonraki Haber

Azmi Ekinci ve Sahte Hesaplar

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!