esss

Esenyurt'ta 10 Yeni Okul

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt'ta 10 Yeni Okul
2016- 2017 Eğitim ve öğretim yılı, Esenyurt ’ta 10 yeni okulun açılışı ile başladı. İlçe kaymakamı Ekrem İnci'nin isminin verildiği okulun açılışında, öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

Esenyurt, 2016-2017 Eğitim ve öğretim yılına 10 yeni okulun açılışıyla başladı. İlçe Kaymakamı Ekrem İnce'nin adının verildiği okulun açılışının da gerçekleştirildiği 2016-2017 Eğitim ve öğretim yılının başlangıcında binlerce çocuk yeni okullarda eğitim görecek olmanın ayrıcalığını yaşadı. Okulun açılışına; Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, , AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Açılış töreni sonrasında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, okulun sınıflarını gezerek öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.

“ZOR OLDU AMA HAMDOLSUN YETİŞTİRDİK”

Bu okullarla birlikte Esenyurt ‘ta eğitimin önemli seviyelere yükseleceğini belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Bu okulla beraber ilçemizde 10 okul birden açıyoruz. Tabi biz belediye olarak 26 okul projesine başlamıştık. Bunlardan 3 tanesini geçen yarıyıl açtık. 4 ay içerisinde onları bitirmiştik. 10 tane okulumuzun kalan kısmını da işte bu seneye yetiştirdik. Şuan 16 okulumuz daha yapılmakta. İnşaatlar devam ediyor. Zor oldu ama hamdolsun bu okulları yetiştirdik. Eğitim bakımından eksiklerimizi tamamlıyoruz. Ve tabi bunun mutluluğunu yaşıyorum. Bizim belediye kaynaklarımızdan ve hayırsever vatandaşlar ile yaptırmış olduğumuz okullarımızın sayısı 34 oldu” dedi.

“BAŞKANIMIZ VE BELEDİYE MECLİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Adının verildiği bir okulun açılışında bulunmaktan dolayı son derece mutluluk duyduğunu belirten  Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, “ Öncelikle bu okula ismimin verilmesini teklif eden Esenyurt Belediye Başkanımız ve meclisine çok teşekkür ediyorum. 2013 yılından beri Esenyurt ‘ta 40 civarında okul yaptık. Şuan açacağımız okullar da var. Esenyurt ‘ta bütün kamu kurum ve kuruluşları arasında güzel bir birlik ve beraberlik var. Bu isim dolayısıyla Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na ve Esenyurt Belediye Meclisine çok teşekkür ederim. Deme ki bizler de Esenyurt ‘ta unutulmayacağız” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÜNLÜ; 2016-2017 Öğretim yılı açıklamasıÖnceki Haber

ÜNLÜ; 2016-2017 Öğretim yılı açıklaması

Esenyurt'ta terör operasyonu: 8 gözaltıSonraki Haber

Esenyurt'ta terör operasyonu: 8 gözaltı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!