esss

Esenyurt’ta “Kent Güvenliği Yönetim Sistemi” toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt’ta “Kent Güvenliği Yönetim Sistemi” toplantısı yapıldı
İç İşleri Bakanlığının genel talimatıyla Esenyurt Kaymakamlığı tarafından “Kent Güvenliği Yönetim Sistemi” adı altında gerçekleşti.

Esenyurt Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıda,  uyuşturucu ile mücadele sempozyum programı düzenlendi.

Esenyurt Kültür Merkezi'nde gerçekleşen, uyuşturucu ile mücadele,güvenlik yönetim sistemi toplantısına İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, site yöneticileri ve mahalle muhtarları katılım sağladı.

"Cumhurbaşkanımız çok hassasiyet gösteriyor"

“Genel bir değerlendirme toplantısı yapıyoruz” diyen Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, “Esenyurt ilçemizin tüm sorun ve problemlerini burada karşılıklı görüşüp, çözeceğimizi düşünüyorum. Bağımlıkla mücadele konusundaCumhurbaşkanımız çok hassasiyetli davranıyor. Bizde bu konuda birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak İlçemizde bu problemi minimuma indirerek,inşallahçok iyi mesafe alacağımızı düşünüyorum “dedi.

"Önceliğimiz, Esenyurt ‘un ismini hak ettiği yere getirmektir"

“Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyen, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, " Bizim birinci önceliğimiz,Esenyurt ‘un ismini hak ettiği yere getirmektir. İlçemizde çok güzel projeler yapılmış,fakat dışardan bakıldığı zaman sanki ilçemize hiç faydamız olmamış gibiyiz. Kaymakamlığımız, belediyemiz, milli eğitim müdürlüğümüz vesivil toplum kuruluşlarımızın öncülüğünde Esenyurt ‘ta bende yaşıyorum, diyen tüm kitleler ile başta uyuşturucu ile mücadele ederek, ilçemizi daha huzurlu bir yerlere getireceğimize inanıyorum" ifadeleri kullandı.

"Esenyurt ilçemizi benimsemeliyiz"

Yaklaşık 14 aydır Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü görevindeyim diyen Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, " Göreve geldiğim gün Esenyurt ‘un algısını nasıl değiştirebilirim? diye düşündüm. Bizlerin ve tüm vatandaşlarımızın önceliğiİlçemize daha iyi noktalara getirmek için elinden geleni yapmaktır.Esenyurt ilçemize benimsemeliyiz ve ilçemiz için tüm kararlığımızı göstermeliyiz" dedi.

“Eğitim ile yarınlara hazırlıyoruz”

İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel’in konuşması ardından Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü PaşaliBeşli’de söz aldı. Beşli, “ Bizde eğitim camiası olarak çocuklarımızı, gençlerimizi yarınlara daha iyi yetiştirmek için ilçemizdeki tüm kurumlar ile birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Program konuşmalar sonrasında, soru-cevap şeklinde devam etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sivasspor Galatasaray'ı perişan ettiÖnceki Haber

Sivasspor Galatasaray'ı perişan etti

Facebook'a Yeni ÖzellikSonraki Haber

Facebook'a Yeni Özellik

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!