esss

Esenyurt’ta Yeşilçam Kahve Evine Gittiniz mi?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt’ta Yeşilçam Kahve Evine Gittiniz mi?
Esenyurt’ta Yeşilçam Kahve Evine gittiğinizde insanların Lezzetli kahveleri yudumlarken, nostaljik şarkılar size eşlik ediyor.

Duvarlarda Yeşilçam'ın unutulmaz ustaları hatıralarınızı canlandırıyor. Yeşilçam Kahve Evi, Zafer Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı Ziraat bankasının yanında müşterilerini büyük bir keyifle ağırlıyor.

Sene 1977,  Bir tarafta Kadir İnanır diğer tarafta Türkan Şoray, fonda çalan unutulmaz 'Selvi Boylum Al Yazmalım' film müziği ve muhteşem bitiş sahnesi. Yeşilçam'ın bize armağan ettiği, hafızalarımıza kazınan binlerce muhteşem sahneden sadece biri. İşte Yeşilçam Kahve Evi de, tıpkı bu sahneler gibi hatıralarda yerini almak için kapılarını müşterilerine açtı. Yeşilçam Kahve Evi’nin farklı kılan diğer bir unsur ise masalarda numaralar yerine, ünlü ustaların isimleri eşliğinde kahvenizi yudumlama fırsatı buluyorsunuz.

Zafer Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı Ziraat bankasının yanında hizmet veren, çok farklı ve kendine has konseptiyle ilk günlerden dikkatleri üzerine çeken mekân, birbirinden ünlü Yeşilçam ustalarının film afişleri ve fotoğraflarıyla dolu.

NOSTALJİK YAPI

Esenyurt’ta kısa süre önce hizmet vermeye başlayan Yeşilçam Kahve Evi'ni ortakların dan Oğuzhan Çoban’a Cafe’nin özelliğini sorduk.

İşte O özellikler; Bizi diğer mekanlardan ayıran özelliliğimiz nostaljik yapısı ve kahvesi. Yeşilçam, 7'den 70'e her kesime hitap eder. Hepimiz Yeşilçam'la büyüdük. Birçok sanatçının hayatımızda önemli hikâyeleri vardır. Biz de burada insanların hatıralarında yer edinecek anları yaşamalarını istiyoruz. Yeşilçam Kahve Evi'ni Esenyurt'ta bir tek biz açtık ve tek kalacak. Kahve çok önemli ve tabi ki Yeşilçam, Çalan müzikler de nostaljik,  Stres ve yorgunluk atmak için ideal bir ortam oluşturmaya çalıştık. Sohbet edilecek bir ortam kurmaya özen gösterdik" diyerek tüm Esenyurt halkını mekâna davet ediyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşkence evi... Hortum, kırbaç ve elektrik!Önceki Haber

İşkence evi... Hortum, kırbaç ve elektri...

Bonzai Parası alamayınca Anneannesini öldürdü!Sonraki Haber

Bonzai Parası alamayınca Anneannesini öl...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!