esss

Esenyurt'un huzuru için toplandılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt'un huzuru için toplandılar
Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu “Huzur Toplantısı” Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşti.

Düzenlenen toplantıya Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Levent Hasan Özen, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Yazgan, Esenyurt Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu, Muhtarlar ve Okul müdürleri katıldı.

“ 60 ev mühürlendi ”

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Yazgan, “1+1 evler maksadının dışında kullanılıyor. Çoğunlukla fuhuş amaçlı kullanılan bu evlerde artık ev sahibi de suçlular arasına girecek. Göreve başladığım günden bu yana toplamda 167 evde denetimler yapıldı ve 60 ev mühürlendi. Kaymakamlık, Belediye ve Emniyet ile birlikte koordineli çalışıyoruz. Suçüstü yaptığımız evleri zabıtalar da mühürlüyor. Esenyurt ’ta kayıt altına alınan 28.129 Suriyeli vatandaş var. Esenyurt ’un bir günlük hareketli nüfusu 1 milyonun üzerindedir” dedi.

Kadıoğlu; “En fazla göç alan ilçeyiz”

İlçe Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği Huzur toplantısında konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Türkiye’de son 5 yıl içerisinde en fazla göçün yaşandığı ilçe Esenyurt ’tur. Bizim gibi büyük ilçelerde bu tarz toplantılar oldukça önemlidir. İlçemizde tüm kamu kurumları üzerine düşen görevleri fazlasıyla yapıyor. İlçede huzuru sağlayan tüm polis teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“ Koordineli bir şekilde çalışıyoruz ”

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, “Metronun ilçemize gelecek olması, ana ulaşım yollarının arasında olması, kanal İstanbul projesine yakın olması ve Esenyurt’a yapılan dev eserler Esenyurt’u yaşanılır hale getiriyor. Kaymakamlık, Belediye ve Emniyet koordineli bir şekilde çalışmaktadır” dedi.

Program sonunda İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Levent Hasan Özen ile Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Yazgan, Kaymakam Ekrem İnci’ye ve Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na emniyet teşkilatına katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Göl-fed Kadın Kolları Enver Avcı'yı AndıÖnceki Haber

Göl-fed Kadın Kolları Enver Avcı'yı Andı

Ardahanlılar Futbol turnuvası düzenliyorSonraki Haber

Ardahanlılar Futbol turnuvası düzenliyor

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!