esss

Esenyurt’un siyasileri Çoban ailesinin düğününde buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt’un siyasileri Çoban ailesinin düğününde buluştu
Bölgemizin sevilen isimlerinden Esenyurt Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi ve Esenyurt Hanak Dernek Başkanı Togay Çoban’ın kızı dünya evine girdi. Törene Esenyurt siyasetinden çok sayıda isim katıldı.

Togay Çoban’ın kızı Melike Çoban, Beylikdüzü Esa Royal Düğün Salonunda gerçekleşen muhteşemle bir düğün töreni hayatını Mehmet Mete ile birleştirdi. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un nikâhını kıydığı genç çiftin evlilik cüzdanını ise Ahmet Arslan tarafından takdim edildi.

Siyasilerin esprileri törene renk kattı

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt kıydığı nikahın şahitleri ise bir birinden önemli isimlerden oluştu. Eski Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı ve Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Esenyurt Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, Esenyurt eski Belediye Başkanları Necmi Kadıoğlu ve Ali Murat Alatepe, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik, AK Parti eski ilçe başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Gazanfer Karakaş, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayrettin Babahan genç çiftin şahitleri oldular. 31 Mart seçimleri ardından Esenyurt siyasilerini ilk kez bir araya getiren nikah töreni renkli anlara sahne oldu. Özellikle nikâh akdi esnasında siyasilerin yaptığı esprili atışmalar düğün törenine renk kattı.

Siyasiler, işadamları ve STK temsilcileri törene yoğun ilgi gösterdi

Düzenlenen düğün töreninde misafirleri kapıda karşılayan Çoban ve Mete ailesi konuklarıyla tek tek ilgilendi. Bölgenin tanınmış birçok isminin katıldığı düğünde Ak Parti İlçe Yöneticileri, Saadet Partisi İlçe Başkanı ve Yöneticileri, MHP Esenyurt İlçe Başkanı ve Yöneticileri, Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun ve Muhtarlar, İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi ve Yönetimi, Büyükçekmece KAI Dernek Başkanı Burçay Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beylikdüzü KAI Dernek Başkanı Temel Altuntaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Esenyurt Hanak Derneği Yönetimi, Çıldır Federasyon Başkanı Kemal Şimşir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Bahri Gökmen ve Yönetimi, Esenyurtspor Kulüp Başkanı Hasan Kara ve Yönetimi, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları, Esenyurt Belediyesi Geçmiş Dönem ve Mevcut AK Parti ve CHP Meclis Üyeleri, Esenyurt Belediyesi Birim Müdürleri, Okul Müdürleri, Esenyurtlular Platformu gibi çok sayıda konuk ve hemşerisi de katılım sağladı. Düğün törenine katılamayan çok sayıda isim ise çiçek, çelenk ve telgraf göndererek genç çifti tebrik etti.

Togay Çoban teşekkür etti

Gecenin geç saatlerine kadar gerçekleşen düğün töreninde halaylar çeken davetliler bol bol eğlendiler. Katılım gösterenlere teşekkür eden Togay Çoban, “Biz ana babaların hayatlarında belki de en mutlu oldukları an bu an’dır. Bu anlamıyla mutluluğumuza ortak olan tüm konuklarımıza yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa’nın leziz yemekleri, Esenkent Tella Kebap’taÖnceki Haber

Urfa’nın leziz yemekleri, Esenkent Tella...

Bildiğiniz anaokulundan çok daha fazlası Olivin Çocuk Akademisi’ndeSonraki Haber

Bildiğiniz anaokulundan çok daha fazlası...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!