esss

Evlilik Okulu'na Katılan Çiftler Sertifikalarını Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Evlilik Okulu'na Katılan Çiftler Sertifikalarını Aldı
Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen Evlilik Okulu’ndaki eğitimlere katılan ve evlilik hazırlığı yapan 60 çifte düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçede yaşayan ve evlenecek olan çiftlere yönelik düzenlenen Evlilik Okulu programına katılan 60 çifte düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Esenyurt Belediyesi Nikah Salonu’nda her ay düzenli olarak gerçekleştirilen" Evlilik Okulu" programı kapsamında bu ay 60 çifte psikologlar ve uzmanlar tarafından seminerler verildi.

Seminerler kapsamında evlenecek olan çiftlere evlilikte karşılaşılabilecek sorunlar, çatışmayaşanabilecek konular, bu konulara nasıl yaklaşılması gerektiği ve nasıl çözüme ulaştırabilecekleri hakkında bilgiler verildi.

Ayrıca seminere katılan çiftler arasında yapılan çekilişle 3 talihli çifte beyaz eşya hediye edilirken, diğer katılımcılara da sertifikalarının yanı sıra çeşitli hediyeler takdim edildi.

Evlilik Okulu kapsamında verilen seminerler hakkında bilgi veren Esenyurt Belediyesi Kadın Aile Hizmetleri‘nde görevli Psikolog Sevgi Terzioğlu, “Bugün yapmış olduğumuz program aslında bütün olarak gerçekleştirdiğimiz bir program. Evlenecek olarak olan çiftlere yönelik yapmış olduğumuz bir program. Burada amacımız evlenecek olan çiftlerin biraz olsun çiftlerin evliliğe dair bakış açılarını geliştirmek ve değiştirmek. Aynı zamanda da bir farkındalık sağlamaktır. Her ay evlenecek olan çiftlere programlarımızı yapmaktayız. Seminerde genelde karşılaşılabilecek sorunlar, çatışmayaşanabilecek konular neler ve bunlara nasıl yaklaşılması gerektiği ile ilgili açıklama yapmaya çalışıyoruz onlara çatışma çözümünde nelere dikkat edilmesi gerektiğini neler yapılırsa daha iyi olur, daha mutlu bir evlilik daha mutlu bir yaşam nasıl sağlanır seminerlerde anlatmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Kadıoğlu o davaya katıldıÖnceki Haber

Başkan Kadıoğlu o davaya katıldı

Çapkın hırsız!Sonraki Haber

Çapkın hırsız!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!