esss

Feyyaz Akgül; ‘Ben bu yola başkoydum’ dedi aday adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Feyyaz Akgül; ‘Ben bu yola başkoydum’ dedi aday adayı oldu
CHP’den Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı olan bölgenin tanınmış isimlerinden Feyyaz Akgül, CHP’nin gençlere ihtiyacı olduğunu söyleyerek; 'Ben bu yola baş koydum' dedi.

Gazetemize adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan Feyyaz Akgül, gençlere ve kadınlara yönelik çalışmalar yapmak istediğini söyledi.

Kent Haber: ‘’Kendinizi okurlarımız için tanıtır mısınız?’’

1992 yılında Sivas İmran’da doğdum. 3 yaşımdayken İstanbul’a ailecek taşındık. Yaklaşık 23-24 yıldır Esenyurt’ta ikamet etmekteyiz. Lise mezunuyum. Yaklaşık 15 yıldır da şarküteri işletmeciliği yapıyoruz. Ticaretle uğraşıyorum. Bekârım ve ailemle yaşıyorum.

Kent Haber: ‘’Cumhuriyet Halk Partisi’nde daha önceden üyeliğiniz var mıydı?’’

Daha önceden yoktu. Ben önceden Sivas İşadamları Girişimciler Derneği’nde üyeydim. Murat ağabeyimle birlikte çalıştık ve bana ‘Parti gözetmeksizin işi doğrusuyla öğren, daha sonra tarafını seçersin’ dedi.  Sonradan fark ettim ki ’Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençlere ihtiyacı var düşüncesiyle ben bu yola başkoydum. Üyeliğim yok evet ama ben gönülden ’Cumhuriyet Halk Partiliyim. Ben doğuştan üyeyim zaten.

Kent Haber: ‘’Neden meclis üyeliği için aday adaylığına başvuruda bulundunuz? Meclis üyesi olursanız yapmayı hedeflediğiniz projeleriniz var mı?’’

Gençler ve kadınlar en büyük destekçilerim. Bunlar üzerinde yoğunlaşıp çalışmalar yapacağım. Çünkü Esenyurt’ta çok rant var. Bu rantta gençler ve kadınlar düşünülmüyor. Çok büyük bir eksiklik bu… Oysaki çok büyük bir ilçeyiz. Örnek olabileceğimiz çok şehir var.

Kent Haber: ‘’Sizce Esenyurt’un en büyük eksikliği nedir?’’

Bana göre en büyük eksiklik birlik… Artık burada insanlar yadırganıyor. Biz eskiden böyle değildik. İnsanlar umudunuz yitirmiş. En büyük gayem bu… Tekrardan Esenyurtluya parti gözetmeksizin o şevki vermeyi istiyorum.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt Cumhuriyet Meydanında Fuhuş PazarlığıÖnceki Haber

Esenyurt Cumhuriyet Meydanında Fuhuş Paz...

CHP’nin mahalle örgütlerinden Esenyurt’ta ‘Zafer’ sözüSonraki Haber

CHP’nin mahalle örgütlerinden Esenyurt’t...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!