esss

Galaksy Otel Dalyan'da lüks ve konfor bir arada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galaksy Otel Dalyan'da lüks ve konfor bir arada
Kültürel ve popüler lokasyonlara yakınlığı ile dikkat çeken Galaksy Otel, Adalar manzarasıyla misafirlerine eşsiz bir deneyimi yaşatıyor.

14 suit odasıyla hizmet veren Galaksy Otel, alışveriş ve keşif noktalarının da yanı başında.

Galaksy İnşaat Turizm Gıda ve Sanayi Ticaret Ltd Şirketi bünyesinde yer alan Galaksy Otel, misafirlerine,  14 adet tamamı Suit odadan oluşan, Restaurantı ve cafe'si bulunan, 90 m2 yüzme havuzuna sahip, butik hizmeti veriyor. Odalarda misafirlerin ihtiyaç duyabileceği tüm olanakları sunan Galaksy Otel, Suit dairesini tercih eden misafirlerine ise eşsiz yeşil ve doğa manzarasını bir arada yaşatıyor.

Galaksy Otel Restorant damaklarda enfes bir tat bırakıyor

Galaksy Otel’in Restoran’ında çıkan birbirinden farklı kokteylleri ve leziz yemekleri deneyimleme şansı sunuyor. Galaksy Otel, Restoran’ın menüsünde deniz ürünlerinden etlere ve şefin özel tatlarına kadar birbirinden farklı yemekler bulunuyor.  

24 Saat Hizmet

Firma Sahibi E. Mesut Toptaş Otel ve Konsept hakkında bilgi verdi. İşte bilmeniz gerekenler haberimizde.

Dalyan’da merkezi bir konuma sahip Galaksy Otel'in açık yüzme havuzu ücretsiz şemsiye ve şezlonglarla donatılmıştır. Otelin tüm alanlarında ücretsiz Wi-Fi erişiminden yararlanabilirsiniz. Tüm konaklama birimlerinde dört kişilik bir aile rahat bir şekilde konaklayabilmektedir. Sade bir dekora sahip tüm birimlerde uydu TV vardır. Odaların tamamı suit oda şeklinde olup, duşlu özel banyolarda saç kurutma makinesi ve havlular bulunmaktadır. Yine bütün odalarımızda klimalı olup, havuz, dağ ve şehir manzarasına sahiptir..

Galaksy Otel'in konsiyerj hizmetleri sunan resepsiyonu 24 saat açıktır. Çamaşırhane ve ütü hizmetleri ek ücrete tabidir. Tesisin otopark sıkıntısı yoktur. Otelde her gün saat 10.00'a kadar kahvaltı mevcut olup, konaklamaya dahildir..Dilerseniz otel bünyesindeki ev yemekleri yapılan restaurant’ta ya da civardaki restaurantlar da öğle ve akşam yemeği yiyebilirsiniz.

www.galaksyotel.com

Dalyan Mahallesi Gülpınar Caddesi No=9/1 Ortaca/Muğla

TEL: 02522842037

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oğlum Bak Git 2 sahnedeÖnceki Haber

Oğlum Bak Git 2 sahnede

Esenyurt Meydanı’nı 100 bin liraya sattılarSonraki Haber

Esenyurt Meydanı’nı 100 bin liraya sattı...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!