esss

Gürbüz; 2017 Büyükçekmece için dev yatırımların yılı olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gürbüz; 2017 Büyükçekmece için dev yatırımların yılı olacak
Ak Parti Büyükçekmece ilçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler gündemli basın toplantısı konuşan İlçe Başkanı İlker Gürbüz, 2017 yılında Büyükçekmece’ye dev yatırımların yapılacağını müjdeledi.

Ak Parti Büyükçekmece ilçe yönetimi, 7 Aralık Çarşamba günü Yerel Yönetimler gündemli bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz, Meclis Grup Başkan Vekili Recep Erol ve Meclis Üyeleri ile yerel basın mensupları katıldı.

Organize edilen basın toplantısında 2016 yılında gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Faaliyetleri ve Projeleri ile 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan projelerin sunumu, Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz tarafından yapıldı. 2017 yılının Büyükçekmece İlçesi için dev yatırımların yılı olacağını ifade eden Gürbüz, 2016 yılında gerçekleştirilen ve 2017 yılında gerçekleştirilmesi planlanan projelerden bahsetti.

“2017 yılına damgamızı vuracağız.”

Gürbüz yaptığı sunumda şu ifadelere yer verdi; “98.850 ton Finişerli sıcak asfalt çalışması ve 48.000 ton ise kırık asfalt çalışması yapılmıştır. Hedefimiz 2017 yılı itibari ile ilçemizdeki asfalt problemini %90 seviyede çözmektir. Mimar Sinan Köprüsü2nün yaklaşık maliyeti 20 Milyon TL olup, 2017’in 6. Ayında bitirilmesi hedeflenmektedir. E-5 Karayolunun TUYAP ile ilçe merkezimiz arasında herhangi bir geri dönüş kavşağının olmaması ilçemizde trafik sorununun başlıca sebeplerinden birisiydi. İBB ile yapılan görüşmelerde problemin çözümü için hazırlanan ve yaklaşık 5 Milyon TL bedelli proje tamamlanarak yeni bir kavşak daha hizmete girmiş oldu. Ahmediye Mahallemize doğalgaz kazandırdık ve Ahmediye Mahallemizin altyapısının tamamen yenilenmesi kararına varıp, yolları iyileştirme şeklinde asfaltlanarak, halkımızın istifadesine sunduk. İlçemizdeki Devlet Hastanesi 2017 yılında faaliyete giriyor. Ayrıca bölgemizde en önemli faaliyetimiz Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleşen Biyolojik Arıtma Tesisi olmuştur. Bunda da bizler elimizden gelen tüm desteği sağladık. Eğitim alanındaki çalışmalarımız da devam etmektedir. Son olarak 2017 planlamasını yaptık. 2017’deki en önemli projemiz Metrobüs ve Üst geçit projeleriyle 2017 yılına damgamızı vuracağız dedi.”

Nurhan İpek Özyurt

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Paprika Ev Yemekleri hizmete açıldıÖnceki Haber

Paprika Ev Yemekleri hizmete açıldı

Tamer Özyurt; “Konut almak için doğru bir zamandayız”Sonraki Haber

Tamer Özyurt; “Konut almak için doğru bi...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!