esss

Hatice Bozdağ Milletvekili aday adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatice Bozdağ Milletvekili aday adayı oldu
Büyükçekmece eski İlçe Balkanı aynı zamanda Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı olan Hatice Bozdağ, AK Parti’den İstanbul 3.Bölge milletvekili aday adayı oldu.

Bozdağ  “Ak davamızın ve vatandaşlarımızın hizmetkârı olmak için yola çıktım” 

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekili seçimleri için milletvekili aday adayları başvurularını yaptı. İstanbul 3. Bölgenin sevilen kadın siyasetçisi Hatice Bozdağ da adaylığını açıkladı. Bozdağ, AK Parti İstanbul 3.Bölge’den milletvekili aday adaylığı başvurusu yaparak, “İstanbul’umuzu ve 3.Bölgemizi en iyi şekilde temsil etmek, AK davamızın ve vatandaşlarımızın hizmetkârı olmak için yola çıktım” dedi. Bozdağ,  yaptığı açıklama şunları söyledi:  “Değerli vatandaşlarımız, 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde “27. Dönem Milletvekilliği” için aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. İstanbul’umuzu ve 3.Bölgemizi en iyi şekilde temsil etmek, AK davamızın ve vatandaşlarımızın hizmetkârı olmak için yola çıktım. Bu kutlu yürüyüşle birlikte ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 yılı hedeflerine taşımak adına var gücümüzle çalışacağız.

Bu mücadelede elini taşın altına koyan tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Geniş bir istişare ile değerlendirmeleri yapacak olan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere partimizin tüm kurullarına Cenab’ı Allah’tan kolaylıklar diliyorum. Hep birlikte yeni hedeflere” çalışmalrına başladığını ifade etti.

Hatice Bozdağ Kimdir?

HATİCE BOZDAĞ İstanbul doğumlu. Eskişehir Anadolu Üniversite İşletme mezunu, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi 3.sınıf öğrencisi, bankacılık sektöründe uzun yıllar yöneticilik yaptı. Şu an Aile firmalarında Finans Müdürlüğü yapmaktadır. AK Parti Büyükçekmece’de Ana kademe 3 dönem ilçe Bşk. Yrd. (Ekonomik işler, sosyal işler, yerel yönetimler )ile yerel seçimlerinde Meclis üyesi Adayı oldu.2014 - 2016 arası Ana kademe Büyükçekmece İlçe başkanlığı görevinde bulundu.  Halen Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan yardımcılığı yapan Bozdağ orta düzeyde İngilizce ve Almanca bilmekte, evli ve 3 çocuk annesidir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Abdullah Yılmaz Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olduÖnceki Haber

Abdullah Yılmaz Ak Parti’den Milletvekil...

MEB'ten MüjdeSonraki Haber

MEB'ten Müjde

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!