esss

“IŞIKLI” Bilişimde Ardahan’ı Zirveye Taşıdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“IŞIKLI” Bilişimde Ardahan’ı Zirveye Taşıdı
Güvenlik Teknolojilerinin en önemli organizasyonlarından birisi olup bu yıl 10.su düzenlenen ve geleneksel hale gelen, 60'ın üzerinde ilden 430 Biges Çözüm Ortağının katılımı ile düzenlenen Zirve 2018, 11-14 Ocak tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirildi.

Doğu Anadolu bölgesinden ve Ardahan’dan sadece Deniz Center ın yöneticisi bilişim uzmanı M. Suat IŞIKLI katıldı. Zirve toplantısında 2018 in en önemli bilişim ürünleri anlatıldı ve neler yapılması konusunda bilgi verildi. Sektöre örnek olan,Türkiye'nin 81 ilinde aynı kalite ve hizmet anlayışı ile Biges ürün, çözüm ve hizmetlerinin sunulmasının temelini oluşturan Çözüm Ortaklığı kurgusu kapsamında, 10 yıl ve üzerinde istikrar örneği gösteren Çözüm Ortaklarına "Sadakat ve Başarı Özel Ödülü" takdim edildi.

2015 yılında düzenlenen Zirve'de ilan edilen değişim süreci ile ortaya konulan hedefler doğrultusunda ortaya çıkan, Türkiye'nin en geniş ürün ve çözümler portföyünün, Biges mühendisleri tarafından geliştirilen ve birçoğu dünyada ilk olma özelliği taşıyan teknolojilerin, özel hizmetlerin ve yeni yıla dair stratejilerin paylaşıldığı Zirve 2018 lansman programları ilgi ile izlendi. Akıllı ve Entregre Güvenlik Teknolojileri başlığı altında lansmanları yapılan Bullwark Quantum ve VGuard'ın yeni ürün portföyü, izleyicilerden tam not aldı.

Akıllı alarm teknolojileri kavramını yeni teknolojiler ile buluşturan, Biges'in yeni hizmet markası olarak konumlandırılan Biges 365'in hayatlarımıza getireceği yenilikler, yeni satış ve pazarlama fırsatları ve Biges 365 Cloud hizmetlerinin sunduğu güvenlik-konfor çözümlerinin lansmanı ve iş programı paylaşıldı.

Biges ve Tekobel Teknoloji'nin mühendislik deneyim ve becerilerini birleştirdiği, Akıllı Kent ve Yaşam Çözümlerine odaklanmış yeni teknoloji şirketi Kent BT lansmanı ise özel bir ilgi ile takip edildi. Kent BT mühendisleri tarafından geliştirilen, şehir ve yaşama dair akıllı ve entegre çözümlerin tanıtıldığı lansman sunumu ve yeni iş fırsatları, Çözüm Ortakları tarafından beğeni ile karşılandı. Değişim süreci kapsamında yenilenen CCTV ve Alarm Sistemleri yanında ürün ve çözümler portföyüne katılan uçtan uca Geçiş Kontrol, Yangın İhbar, Bilişim ve Altyapı Sistemleri ile 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilen ve önemli referanslar arasına katılan büyük proje örnekleri değerlendirildi ve en başarılı proje sahibi Çözüm Ortaklarına kategori ödülleri takdim edildi.

Oldukça dolu ve yoğun bir programa sahip olan Zirve 2018, ülkemizin en önemli teknoloji uzmanlarından biri olan gazeteci-yazar Serdar Kuzuloğlu ve ünlü gazeteci, televizyoncu ve yazar Metin Uca'nın yaptığı konuşmalar ile renklendi.

Geliştirdikleri projeler ve sundukları hizmetler ile 2017'de hedeflerini başarı ile tamamlayan Biges Çözüm Ortakları, Biges Partner programı dâhilinde ödüllendirildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arda Turan'ın alacağı ücret açıklandıÖnceki Haber

Arda Turan'ın alacağı ücret açıklandı

Esenyurt'ta TIR devrildi, sürücü yaralandıSonraki Haber

Esenyurt'ta TIR devrildi, sürücü yaralan...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!