esss

KAISİAD Sabah Kahvaltısında Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAISİAD Sabah Kahvaltısında Bir Araya Geldi
Kısa adı KAISİAD olan Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği Merkez Esenyurt’ta olan Dernek merkezinde bir araya gelerek Kahvaltı da buluştular.

Kahvaltı Programına Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, Iğdır Halfeti İlçesi Belediye Başkanı Reşat Başkara, Esenyurt Belediyesi Meclis üyeleri Togay Çoban, Âdem Saçin, Akan Deli, KAISİAD’ın yönetim kurulu ve üyeleri katıldı. 

Karakaş; 16 Nisan'da bu ülkenin kaderi belirlenecek

Meclis Üyeleri, STK Başkanları, İş adamları ve Kars-Ardahan-Iğdır'lı kanaat önderlerin katıldığı kahvaltıda konuşan Karakaş, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Hemşerilerinin artık bir araya gelmesi gerektiğinin altını çizen Karakaş, KASİAD'ın geçen sene ilkini gerçekleştirdiği "Kars-Ardahan-Iğdır Günleri" etkinliğinin çok takdir edildiğini bu çalışmanın geleneksel hale getirilmesi gerektiğini belirtti. Yapılacak referandumu da değerlendiren Karakaş, "Atalarımız bu toprakların kazanılması için büyük bedel ödedi.

16 Nisan'da bu ülkenin kaderi belirlenecek. Birlikte yeni sistemin hayata geçmesi için çaba gösterelim' dedi. Tarihte kurulan ilk Türk Cumhuriyeti (1918) olarak bilinen Kars Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılında önemli organizasyonlara imza atmaları gerektiğinde altını çizen Karakaş, bu konuda KASİAD'a büyük görev düştüğünü belirtti.

Gökçe; Mayıs'ta Kars Ardahan Iğdır'dayız

Davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden KASİAD Başkanı Orhan Gökçe büyük projelere imza atacaklarını belirtirken, "Öncelikle tüm katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu dar çerçevede yapılmış bir çay sohbeti. Şu bilinmelidir ki KASİAD olarak önümüzde ki dönemde genç ve dinamik kadromuzla büyük projelere imza atacağız. Mayıs ortası gibi Kars, Ardahan Iğdır bir takım ziyaretlerimiz olacak ve bu ziyaretlerde orada yaşan engelli vatandaşlarımız için 90 adet Akülü araba götüreceğiz ve bu tamamen yönetim kadromuzdaki arkadaşlarımızın katkıları ile olacak dedi. Sada sonra konuşmasına devam eden Gökçe, Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günlerinin ikincisini daha çoşkulu bir şekilde hayata geçireceğiz. Yakında engelli kardeşlerimiz için hazırladığımız önemli bir projenin tanıtımını yapacağız. İnşallah Kars Cumhuriyeti'nin 100. Yılında önemli bir etkinlik gerçekleştirmek için adım atacağız" diyerek katılan Başkan yardımcılarına, belediye meclis üyelerine, basın mensuplarına, iş adamlarına, esnaflara ve kanaat önderlerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Futbol Turnuvası’nın kazananı belli olduÖnceki Haber

Futbol Turnuvası’nın kazananı belli oldu

Gıda Teröristlerine Şok BaskınSonraki Haber

Gıda Teröristlerine Şok Baskın

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!