esss

Kars Spor Başkanı Yıldız; Kars Belediye Başkanı’nı istifaya çağırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars Spor Başkanı Yıldız; Kars Belediye Başkanı’nı istifaya çağırdı
Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız yaptığı basın açıklamasında; Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen’in Kars 36 Spora karşı tutumunu eleştirerek ya görevinizi yapın ya da istifa edin dedi.

Kars’ta seçildiği günden beri eleştirilerin odağı olan HDP’li Belediye Başkanı Ayhan Bilgen’e bir eleştiride KARS 36 Spor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız’dan geldi. Daha önce Ermenistan heyetini kabul ederek Kars Halkından büyük tepki alan HDP’nin Belediye Başkanı Ayhan Bilgen’ın bu defa Kars 36 Spora karşı tutumu tepki çekiyor.

Bir basın açıklaması yaparak KARS 36 Spor ile ilgili sıkıntılarını dile getiren Başkan Muharrem Yıldız; Belediye Başkanı’nın ilgisizliğini ve tavrını sert bir dille eleştirdi.

Muharrem Yıldız yaptığı yazılı basın açıklamasında: “Biz kulüp olarak belediyeden bu yılki beklentilerimizi bir liste halinde belediyeye ilettik fakat belediye başkanı bütün taleplerimize olumsuz cevap verince kendim onurumu kusurumu bir kenara bırakıp bu başkanı ziyaret etim ve taleplerimizi kendisine sözlü ve yazılı ilettim taleplerimiz şunlardı her sene Kars sporda görev yapan aşçı temizlikçi şoför bekçi ve yardımcı aşçı Kars sporun aracının mazot ihtiyacı ve önceki dönem Meclis kararıyla verilen otoparkla yedi emin otoparkı ve havaalanı servisi bunları talep ettik.

Yeni seçilen Ayhan Bilgen sürekli bahaneler üreterek bunların hiç birini yapamayız kanun yasa buna uygun değil bizim Kars sporla organik bir bağımız yok dedi ve bende kendisine vermiş olduğum cevabı yineliyorum; Yapmıyorsunuz ama o makam da bu şehrin oyları ile oturuyorsun ve bu şehrin insanları vergileri ile bu şehrin sporuna yardım etme gibi bir mecburiyetiniz var ya görevinizi yapın ya da istifa edin bu şehre beş yıl kayıp ettirmeyin.” İfadelerini kullandı.

Yıldız; Belediye Başkanı Ayhan Bilgen’in tavrının HDP’li olduğundan ve Devlet’e karşı tutumundan kaynaklandığını da ifade ederek; “. Kanuna ve yasalara bağlı olduğunu, bağlı olmadığını biliyoruz çünkü HDP’nin sözcüsü olarak ve devlete olan tutumunu da bahane ederek şimdi kanunun ve yasanın arkasına sığınmaya çalışıyorsunuz.” Dedi.

İşte Muharrem Yıldız’ın o basın açıklaması:

Kıymetli basın mensupları değerli hemşehrilerim bildiğiniz üzere ben Muharrem yıldız olarak bu şehirde sporu yaşatmak için beş yıldır tek başıma mücadele ediyorum.

Bu mücadelemde bizi herkesin yalnız bırakmasına rağmen ben yılmadan tek başıma savaşıyorum bu güne kadar sekiz milyon TL nakit paramı ve her hafta 3 günümü İstanbul dan gelerek işimi ailemi mağdur etim. Bu şehir benim helal olsun dedim, şimdi bu sezon işimiz daha zor ekonomik kriz ortada. Bu basın açıklamasını yapmamın en önemli nedeni seçimlerle Kars’ta yeni bir belediye başkanı seçilmiş ve bu başkan seçim öncesi her yerde Kars spora destek olacağını söyleyerek taraftarın oyunu almak için her türlü yola başvurmuş ve seçilmiştir. Ben Kars spor başkanı olarak gözetimimi bu şehrin herkesimin den İnsanları yönetimde. Yer vererek ayrıştırmadan karsın tamamını kucakladık. Biz kulüp olarak belediyeden bu yılki beklentilerimizi bir liste halinde belediyeye ilettik, fakat belediye başkanı bütün taleplerimize olumsuz cevap verince kendim onurumu kusurumu bir kenara bırakıp bu başkanı ziyaret etim ve taleplerimizi kendisine sözlü ve yazılı ilettim. Taleplerimiz şunlardı: Her sene Kars sporda görev yapan aşçı temizlikçi şoför bekçi ve yardımcı aşçı Kars sporun aracının mazot ihtiyacı ve önceki dönem Meclis kararıyla verilen otoparkla yedi emin otoparkı ve havaalanı servisi bunları talep ettik. Yeni seçilen Ayhan Bilgen sürekli bahaneler üreterek bunların hiç birini yapamayız kanun yasa buna uygun değil bizim Kars sporla organik bir bağımız yok dedi ve bende kendisine vermiş olduğum cevabı yineliyorum. Ayhan bey seçim öncesi oy almak adına her yerde Kars sporu kullanarak destek olacağınızı söyleyip durdunuz şimdi niye bahane üretiyorsunuz? Önceki dönem Meclis kararı ile Kars spora verilen herşeyi. İptal etiğinizi bunun sebebi de kanuna yasaya aykırı olduğunu söylüyorsun. Türkiye’nin her yerinde kulüplere araç gereç personel ve nakdi yardım yapılıyor bunların hepsi kanuna aykırı davranıyorlar. Sen kanunu yasayı bahane ederek geldiğin günden beri ağlayıp duruyorsun. Kanuna ve yasalara bağlı olduğunu, bağlı olmadığını biliyoruz, çünkü HDP’nin sözcüsü olarak ve devlete olan tutumunu da bahane ederek şimdi kanunun ve yasanın arkasına sığınmaya çalışıyorsunuz. O makam bahane üreteceğiniz bir makam değil. Ve seçim boyunca sorunları anlattınız bunları çözmek için oy istediniz şimdi müfettiş kanun yasa bahanesi ile ağlayıp duruyorsunuz iki şey ortaya çıkıyor: Ya bilgisiz beceriksizsiniz yada bilerek kasıtlı yapmıyorsunuz ama o makam da Bu şehrin oyları ile oturuyorsun ve bu şehrin insanları vergileri ile bu şehrin sporuna yardım etme gibi bir mecburiyetiniz var. Ya görevinizi yapın yada istifa edin, bu şehre beş yıl kayıp ettirmeyin.

KARS 36 SPOR KULÜP BAŞKANI

MUHARREM YILDIZ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta kadınların ilginç hırsızlık yöntemiÖnceki Haber

Esenyurt'ta kadınların ilginç hırsızlık...

Başkan Çalık ve Beylikdüzü Önemli Bir Toplantıya Ev Sahipliği YapacakSonraki Haber

Başkan Çalık ve Beylikdüzü Önemli Bir To...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!