esss

Kiraladıkları Lüks Araçlarla Hırsızlık Yaptılar, Polisten Kaçamadılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kiraladıkları lüks araçlarla hırsızlık yaptılar, polisten kaçamadılar. Esenyurt'ta lüks araçlı hırsızlık çetesi nefes kesen kovalamaca ile yakalandı.

Esenyurt'ta dikkat çekmemek için kiraladıkları lüks araçlarla hırsızlık olaylarına karışan çete üyeleri, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekiplerinin nefes kesen kovalamacası sonucu bir silahla birlikte kıskıvrak yakalandı. Şüpheli 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken hırsızlık anları güvenlik kameralarına da yansıdı.

Bir süredir Esenyurt'ta hırsızlık olayları yaşanması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Yaşanan olayların saatler süren güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş büro ve Güven Timleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri şüphelileri takip etmeye başladı. 4 şüpheli şahsın hırsızlık yaptıkları yerlerde vatandaşların dikkatini çekmemek için lüks araç kiraladıkları belirlendi. Kamera görüntülerini inceleyen dedektifler kimlik tespiti yaptıktan sonra harekete geçti.

Nefes kesen kovalamaca

Esenyurt'ta bir ara sokakta şüpheli 4 şahsı araç içinde gören polis dur uyarısında bulundu. Uyarılara aldırış etmeyen şüpheliler kaçmaya başladı. Nefes kesen takip sonucu 2 şüpheli M.S. ve M.U. kıskıvrak yakalandı. Emniyette sorguları tamamlanan 2 hırsızlık şüphelisinin de benzer olaylardan birçok suç kaydının bulunduğu tespit edildi. Diğer 2 şüpheliyi ise arama çalışmaları devam ediyor.

Hırsızlar güvenlik kamerasında

Yaşanan hırsızlık olayları güvenlik kameraları tarafından anbean görüntülendi. Görüntülerde, şüpheli 4 şahsın lüks araçla sokağa gelmeleri ve sokakta keşif yaptıkları görülüyor. Görüntülerin devamında ise bir şüphelinin hırsızlık için girdiği evden çaldığı televizyon ile araca geri binmesi görülüyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emin Batmazoğlu Belediye Başkan aday adayı olduÖnceki Haber

Emin Batmazoğlu Belediye Başkan aday ada...

Esenyurt'ta duygulandıran görüntüSonraki Haber

Esenyurt'ta duygulandıran görüntü

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!