esss

Kültür ve Bal Festivalimiz coşku ve heyecan içerisinde kutlansın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kültür ve Bal Festivalimiz coşku ve heyecan içerisinde kutlansın
İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çiftçi 16. Ulusal Kültür ve Bal Festivali nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Çifci; “Serhat ilimiz Ardahan’da düzenlenen 16. Ulusal Kültür ve Bal Festivalinin birlik ve beraberlik içerisinde, coşku ve heyecan içerisinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

“Festivallerimizi her yıl bir adım daha öteye taşımalıyız”

Şehirlerin tanıtımında ve dolayısıyla turizmin gelişmesinde festivallerin büyük önem taşıdığını da hatırlatan Çiftçi, Ardahan ve ilçelerinde düzenlenen ulusal ve uluslararası festivallerin önemine değindi. Çiftçi; "Başta Bal Festivalimiz olmak üzere Ardahan ve ilçelerimizde düzenlenen festivallerimizi her yıl bir adım daha öteye taşımalıyız ki, festivallerimizi tüm Dünya duymalı. Yaz ayları dışında kış mevsiminde de düzenlenen festivallerimiz olmalı. İnsanlar bu festivallerin tarihini not etmeli. Ardahan dışında yaşayan Ardahanlı hemşerilerimizin ve değerlerimizi bu festivallere daha çok getirmeliyiz. Sosyal medyayı çok iyi kullanmalıyız. Bütün bunlar kentin tanıtımı ve turizm açısından çok önemli bir rol oynayacaktır” dedi.

Çifçi; "Elimizden gelen tüm desteği vereceğiz"
Ardahan Kültür Evi olarak düzenlenecek olan festivaller için katılım çağrısı yaptıklarını hatırlatan Çiftçi; "Serhat ilimiz Ardahan'ın tanıtımı için büyük önem arz eden festivallerimiz için daha önceden birçok kez katılım çağrısı yapmıştık. Bu çağrımızı bugün bir kere daha ilan ediyoruz. Bal Festivaline gurbette bulunan tüm Ardahanlıları bekliyoruz. Biz de Ardahan Kültür Evi olarak bu festivallere katılarak destek olacağız. Gurbetle, sılayı bir araya getiren festivallerimizin şenlik havasında geçmesi için elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Bu vesile ile de bir kez daha 16. Ulusal Kültür ve Bal Festivalinin birlik ve beraberlik içerisinde, coşku ve heyecan içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Bütün hemşerilerime saygı selam ve muhabbetlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kars 36 Spor :4 Iğdır Arasspor: 1Önceki Haber

Kars 36 Spor :4 Iğdır Arasspor: 1

Ak Parti İstanbul'da 5 İlçe Başkanını belirlediSonraki Haber

Ak Parti İstanbul'da 5 İlçe Başkanını be...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!