esss

Maganda kurbanı genç hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Maganda kurbanı genç hayatını kaybetti
İstanbul’da sokakta arkadaşlarıyla yürürken maganda kurşunu kurbanı olan gencecik Ahmet Emre Çavuş 2 yıl süren tedaviye yenik düşerek bu sabah hayatını kaybetti.

Lisede eğitim hayatına devam eden Ahmet Emre Çavuş, normal bir vatandaş gibi yolda yürürken bir magandanın kurşunu ile felç kalmıştı. Birçok ünlü, gence destek olmak için hastaneye gitmiş ve ona moral vermişti. Acı haber bu sabah saatlerinde geldi. Maganda kurbanı Çavuş, sabah saatlerinde hakkın rahmetine kavuştu. İstanbul Sultangazi, Gazi Mahallesi’nde oturan Ahmet Emre Çavuş  2 Ağustos 2015 tarihinde arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla neye uğradığını şaşırdı. Ahmet Emre Çavuş’un maganda kurşunundan dolayı omuriliği zedelenerek felç olduğu kaldırıldığı hastanede belli oldu. Lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş, sosyal medyada yakınlarının paylaştığı veda mesajlarıyla birlikte bu sabah hayatını kaybetti.

ANNE BABA İŞTEN ATILMIŞLARDI

Olay tarihinde 17 yaşında olan Ahmet Emre Çavuş kaldırıldığı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde felç olduğu gerçeği ile karşı karşıya kaldı. Omuriliğinin zedelendiği belirlenen Ahmet Emre Çavuş, göğsünün altından itibaren felç olunca anne ve baba yoğun bakım ünitesinden ayrılamadılar. Çocukları yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken yoğun bakım etrafında çocuklarını bekleyen ebeveynler ise işe gidemediği için işsiz kaldılar. Türkiye’nin her tarafından ünlü insanlar felç olan Çavuş için seferber oldu. Senelik 190 bin TL’ye yakın tutan fizik tedavi giderini karşılayamaz hale gelen aile ne yapacağını şaşırmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan, Sultangazi, Avcılar, Bakırköy Belediye başkanlarının yanı sıra ülkemizin ileri gelen spor kulüplerinden ve dünyada da başarısını duyuran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dan futbolcu Arda Turan’a kadar herkes Çavuş’A destek olmak için hastaneye gelmişlerdi. Bu ziyaretlerin hemen akabinde ise dostlarınında çabası ile sürdürülen tedaviye Ahmet Emre Çavuş olumlu yanıt vermeye başlamıştı. Acı haber bu sabah saatlerinde geldi ve daha gencecik olan Ahmet Emre Çavuş hayatını kaybetti. Yakınlarına ve ailesine baş sağlığı diliyoruz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta Trafik KazasıÖnceki Haber

Esenyurt'ta Trafik Kazası

Her Mahalleye Bir BekçiSonraki Haber

Her Mahalleye Bir Bekçi

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!