esss

Marmara Ereğlisi'ndeki Eviniz Masal butik Hotel

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marmara Ereğlisi'ndeki Eviniz Masal butik Hotel
Yazın gelmesine sayılı günler kala şimdiden tatilciler rezervasyonlarını yapmaya başladı. Peki Marmara Ereğlisi Yeni Çiftliğe gittiniz mi? Eğer gitmediyseniz o zaman size tavsiyede bulunacağımız bir tatil beldesine gitmenizi öneririz.

Nedenine gelince Marmara Ereğlisi yeni Çiftlik’te hizmet veren Masal Butik Hotel konseptini görmenizi isteriz. Burada bir otel değil kalite, konfor ve huzuru bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Sıcak suyundan, İnternetine, Sabah Kahvaltısından, Türk mutfağına, çocuk oyun alanlarına ve en önemlisi tertemiz Deniz’in size vereceği huzuru Masal Butik Otel’de bulabilirsiniz. Firma Sahibi Yılmaz Özkan’ın bilgisine başvurduğumuzda bize şunları söyledi.

Şahsım olarak ben olaylara profesyonel olarak bakarım Masal Butik otele de şu şekilde girdik bugün yarın yaşlanırız bildiğiniz gibi güvenlik olayı da çok stresli bir iş en azından yaşlandığımız zaman rahat edebileceğimiz kafamızı dinleyeceğimiz aynı zamanda işletmeciliğini yapacağımız güzel bir işimiz olsun istedik.

Renkli Odalar En çok tercih sebebimiz

Ancak gidişat öyle işlemedi olayı biraz daha genişlettik 12 oda ile başladık şuanda hali hazırda 30 oda 120 yataklı butik otel altında hizmet veriyoruz. Otel bahçesine Mükemmel bir havuzumuz da devreye girdi. Ve ekstra odalarla 115’e çıkarmayı hedefliyoruz. Standart otellerde mesela sıralı numaralar verilir ancak biz farklı bir konsept oluşturarak odaları renklendirdik. Müşterilerimiz geldiğinde oda numarası değil de Sarı oda, Kırmızı oda gibi kendilerine alternatifler sunuyoruz tabi buda bize gelen tercih eden müşterilerimizi çok memnun ediyor. Zaten şuan Marmara Ereğlisi yeni çiftlikte bu tarz da bir otel yok nedeni ise bizi tercih eden müşterilerimiz otel değil de kendi evlerindeymiş gibi bir rahatlık hissediyorlar dedi.

Adres: Vatan 36 Sok. No:5 Yeniçiftlik,

Marmara Ereğlisi / Tekirdağ

(E-5 üzeri Yeni Çiftlik Işıklar Yanı)

Telefon : 0282 644 14 40

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu hafta 7 film vizyona giriyorÖnceki Haber

Bu hafta 7 film vizyona giriyor

Esenyurt'tan Ardahan'a Kardeşlik KöprüsüSonraki Haber

Esenyurt'tan Ardahan'a Kardeşlik Köprüsü

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!