esss

Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya İsyan Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya İsyan Etti
25 Kasım 2014 yılında kurulmuş olan ve bu güne kadar faaliyetlerini aktif olarak devam ettiren MMP ( milli mücadele partisi) genel başkanı AHMET KAYA hükumetin son yaptığı hamleye ateş püskürdü. Atatürk Orman Çiftliğinin satılmasına tepki gösteren MMP genel başkanı tepkisini Şu sözlerle Dile getirdi.

‘’Atatürk Orman Çitliğinde 37 bin metrekare arsanın ABD'ye satılması, 18 Adamızın Yunanistan tarafından işgal edilmesi, Devlet arsa ve arazileri ile kamu binalarının satılması, Varlık fonlarının akıbetinin meçhul olduğunun, Türgev Vakfına, Ensar Vakfına devredilen Devlet, Millet mallarının kendilerini bir hayli rahatsız ettiğini dile getiren MMP Genel Başkanı Ahmet kaya;

Bu cennet Vatan toprakları ne Erdoğan'ın, nede AKP iktidarının babalarının çiftliği değildir. Kanla, Canla, alınan;  Şehitlerimizin, gazilerimizin, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emaneti olan bu Kutsal Vatan topraklarına sahip çıkmak, namus borcumuzdur.

İktidar gücünün verdiği yetkiyi kötüye kullanan, istediği şekilde at oynatan, AKP iktidarına artık dur deme vakti gelmiştir.

Diplomasız, çete, eşkıya, mafyavari bir şekilde ülke yönetenler, ele geçirdikleri kamu gücü desteği ile; Ülkemizi talan etmeye, tüm değerlerimizi yok etmeye, ona, buna peşkeş çekmeye cüret ederek, Vatana ihanet suçunu alenen işlemektedirler. Ne yazık ki; Cumhuriyet savcılarımız da bu ihanete sessiz kalıp, göz yummakta, görevlerini ihmal ederek, işlenen suçlara iştirak etmektedirler.

Yunanistan tarafından işgal edilen 18 adalarımızın, ABD'ye satılan 37 dönümlük AOÇ',ne ait arazinin hesabını soracağız.

Ayrıca; Türk devleti ve Milleti'nin can damarı olan varlık fonlarımızın akıbetinden derin endişe duymaktayız.

Her kim olursa, olsun; Devlete, Millete ait arsaları, arazileri, binaları satanlar, satış onayına imza atanlar, mutlaka hesap verecek ve Vatana ihanet suçundan yargılanacakladır.

Yüce Türk Milleti; Milli Mücadele Partisinin asıl gayesinin;  Makam değil, Vatan olduğunu bilmeli, İhanete karşı yanımızda durmalı.’’  Dedi

SAYGILARIMIZLA                                                                           

 MİLLİ MÜCADELE PARTİSİ GENEL BAŞKANI 

 AHMET KAYA

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ne Olursa Olsun Önceliğimiz İnsanlıkÖnceki Haber

Ne Olursa Olsun Önceliğimiz İnsanlık

Silivri Cezaevi'nde haberci kuş yakalandı!Sonraki Haber

Silivri Cezaevi'nde haberci kuş yakaland...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!