esss

Murat Cebecioğlu Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt doğumlu, Esenyurt’ta yetişmiş, bir nevi yerlisi olarak tabir edilen ve uzun yıllar bölgede siyaset ve STK anlamında birçok görev alarak başarılı bir şekilde sürdüren Murat Cebecioğlu, Esenyurt Belediyesi Başkan aday adayı oldu.

2004 ve 2014 yerel seçimlerinde 2. dönem AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyeliği ve başkan danışmanlığı yapan Cebecioğlu, aynı zamanda İlçede ticaretle uğraşan ve Esenyurt Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği, Esenyurt Emniyet Güçlerine Destek Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Esenyurt Kızılay Üyesidir.  Cebecioğlu, 2015 genel seçimlerin de Ak Parti’den Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmişti. İstifasından sonra bugün Esenyurt Ak Parti İlçe Başkanlığına Giderek Aday adaylık başvuru dosyasını teslim etti. Cebecioğlu İlçede kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi.

MURAT CEBECİOĞLU KİMDİR?

1973 istanbul Esenyurt doğumlu. İlkokul Ortaokul ve Lise eğitimini Esenyurt’ta tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme lisans mezunu olduktan sonra, Gelişim Üniversitesinde Ekonomi ve Finans yüksek lisansı yaptı.

Aslen bir dede tarafı Kastamonu İnebolu'dan, bir dede tarafı Balkanlardan göç ederek Esenyurt'a  ilk yerleşenlerden olup 1928 lerden itibaren Esenyurt'ta ikamet etmekteler.

Evli ve 3 çocuk babası olan Cebecioğlu, Vatani görevini güneydoğuda yaptı. Otomotiv ve inşaat işleriyle ticari hayatıma devam ettiren Cebecioğlu   Esenyurtsporda futbol oynadı  ve antrenörlük yaptı. İlçede bulunan birçok dernekte aktif olarak görevlerde bulunmaktadır.

Siyasi hayatı 1994 den itibaren Refah partisi, Fazilet partisi, 2001 den itibaren Ak Parti 2 dönem belediye meclis üyeliği ve spordan sorumlu başkan danışmanı olarak görevlerde bulundu. Bu görevde 2004’ten itibaren on binlerce Esenyurt’luya spor faaliyetleri organize etti.

2002,2007,2011,2015,2017 genel seçimlerinde 2004,2009,2014 yerel seçimlerinde ve referandumlarda okul sorumlusu ve mahalle sorumlusu olarak görev yaptı.

Eğitim durumu    

Beykent Üniversitesi               Pazarlama                  Önlisans                          

Anadolu Üniversitesi              İşletme                        Lisans

Gelişim Üniversitesi               Ekonomi Finans     Yüksek lisans   mezunu

Siyasi Hayatı

2004_2009 Esenyurt belediyesi AKPARTİ meclis üyeliğine seçildi.

2009-2014 Esenyurt belediyesi spordan sorumlu başkan danışmanlığı

2014 - Esenyurt belediyesi AKPARTİ meclis üyeliğine seçildi.

2015 Haziran genel seçimleri AKPARTİ İstanbul milletvekili aday adaylığında bulundu.

Görüntülü konuşmasını VİDEO'ya tıklayarak izleye bilirsiniz..

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt Emniyeti o Araçları affetmedi!Önceki Haber

Esenyurt Emniyeti o Araçları affetmedi!

Esenyurtlular Derneği’nin yeni başkanı Murat Baduralkan olduSonraki Haber

Esenyurtlular Derneği’nin yeni başkanı M...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!