esss

Mustafa Alkan; Esenyurt Ak Parti'den Meclis Üyesi Adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mustafa Alkan; Esenyurt Ak Parti'den Meclis Üyesi Adayı oldu
Altın Grup İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı ve Bir Adım Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Alkan, Ak Parti Esenyurt’tan Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. Alkan; 'Halkla yerel yönetim arasında köprü kurmak istiyorum' dedi.

Kendisine destek veren gençlerle birlikte başvuru dosyasını Ak Parti Esenyurt İlçe Teşkilat binasına gelerek Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik’e teslim eden Mustafa Alkan’ın yanında Ak Parti Esenyurt Kadın Kolları Başkanı Duygu Koç da yanında yer aldı. Başvuru dosyasını Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik’e teslim ettikten sonra gazetemize kısa açıklamalarda bulunan Alkan, Esenyurt’a hizmet etmek istediğinin altını çizerek kendisinden bahsetti.

‘’Çocukluğum ve Gençlik Yıllarım Esenyurt'ta geçti’’

Alkan: ‘’1985 yılında Ardahan’da doğdum. 1988 yılında Esenyurt’a ailemle beraber göç ettim. Çocukluğumuz hep Esenyurt’ta geçti. Telekomünikasyon ve iletişim sektörüyle birlikte 18 yaşında ticarete atıldım. Düğün, toplantı ve organizasyon sektöründe ticari faaliyetlerime devam ettim. Altın Grup İnşaat ve Gayrimenkul sektöründe ticari faaliyetlerim devam etmektedir. 2018 yılının Nisan ayından beri de Tarım ve Hayvancılık ile ticari faaliyetlerime devam etmekteyim.

‘’Kimsesiz çocuklara yardım, uyuşturucuya hayır kampanyaları düzenledik’’

 ‘’Bu zamana kadar kimseye yanlış bir ticaretim olmadı. Ticaretimizi yaparken en iyi şekilde, en temiz şekilde yolumuza devam ettik. 2014 yılında Duygu ve Ahmet kardeşlerimle beraber Bir Adım Derneği’ni kurma kararı aldık. Bir Adım Derneği’ni kurarken hiçbir siyasi partinin bünyesine girmeden, hiç kimsenin baskısı altında kalmadan sadece gönüllü olarak, bedelsiz proje başlatmamız oldu. Projemizle ilgili çok güzel faaliyetlerimiz oldu.‘’

‘’Kimsesiz çocuklara yardım kampanyamızı başlattık. Her bayramda çocuklara kıyafet ve ayakkabı kampanyası yaptık.  Çünkü biz bunu yaparken Allah rızası için yapıyorduk. Sonra uyuşturucuya hayır kampanyaları başlattık. Nemci Kadıoğlu başkanımızın zamanında kendisi bizlere Recep Tayyip Erdoğan Parkı içinden güzel bir yer verdi. O parkın içerisinde faaliyetlerimizi daha fazla hızlandırmaya başladık. Bugün de Esenyurt’a hizmet etmek istiyoruz.’’ dedi.

‘’2010 Yılından itibaren Ak Parti ailesindeyim’’

 Alkan: ‘’2010 yılında siyasi bir tercih yapmam gerektiğini düşünüp ülkemiz için büyük projeler geliştiren Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişiminde ve özellikle de gençlerin fikirlerine önem verdiğini gördüğüm Türkiye’ye çağ atlattığına inandığım Ak Parti ailesinde yer almam gerektiğini, o ailenin bir ferdi olmak istediğimi anlayıp üye oldum’’ ifadesini kullandı.

‘’Partimde daha aktif rol almak istediğim için’’

Alkan neden meclis üyeliğine başvuruda bulunduğuna da biraz değinerek ‘’Değişimin Ak Parti iktidarıyla Esenyurt’ta en fazla hissedildiğine hep birlikte şahit olduk. Özellikle son 15 yıldır Esenyurt kabuğunu kırdı ve gerçek manada çehresi değişti. Gençlerin siyasette daha aktif olması için fırsat tanıyan, genç beyinlerin önünü açan mensubu olmaktan gurur duyduğum partimde daha aktif rol almak istediğim için meclis üyesi olmayı arzu ediyorum.’’

‘’Halkla yerel yönetim arasında köprü görevi kurmak istiyorum’’

‘’Ayrıca bildiğiniz üzere uzun yıllardır esnaflık yapıyorum. Dolayısıyla halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını birebir biliyor ve çözümün içinde de olmayı arzuluyorum. Halkla yerel yönetim arasında köprü görevi kurabileceğime inanıyorum. Geleceğimiz ve çocuklarımız için bu anlamda elimi taşın altına koymak istedim. Gerek mensubu olduğum Bir Adım Derneği, gerekse esnaf dostlarım ve hemşerilerimizin ısrarları üzerine meclis üyesi aday adaylık dosyamı Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik’e teslim ettim’’ açıklamasında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İçlerinden en mütevazisi aranıyorÖnceki Haber

İçlerinden en mütevazisi aranıyor

Kars'ta CHP'nin belediye başkan adayı Naif Alibeyoğlu mu olacak?Sonraki Haber

Kars'ta CHP'nin belediye başkan adayı Na...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!