esss

Oğuzhan Çoban MHP’den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oğuzhan Çoban MHP’den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
Oğuzhan Çoban 24 Haziran 2018’te yapılacak Milletvekili Genel seçimlerinde MHP'den İstanbul Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

İstanbul Esenyurt’ta ikamet eden Oğuzhan Çoban Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından açıklama yaparak adaylığını kamuoyu ile paylaştı.
Oğuzhan Çoban, yaptığı açıklamada;Teşkilatçılığın hamurundan gelen bir kardeşinizim, tepeden inme bir yerlere talip değilim küçük yaşlardan beri bu mücadelenin içindeyim yeri geldi ocakta başkanlarıma çay verdim, yeri geldi afiş astım, yeri geldi başkanlık yaptım yani aslından sizin gibi sokaktan gelen içinizden biriyim, bizlerle aralarına mesafe koyan kravatlılardan değilim hayatın her alanına dokunabilen koşturan mücadele verenlerdenim,  insan Önce bir şeyleri hayal etmeli sonra o hayallere ulaşmak için çok çalışmalıdır.Olur veya olmaz aynı kararlılıkla mücadelemize her zaman olduğu gibi her alanda devam edeceğiz diyerek partime milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum dedi.

Oğuzhan Çoban Kimdir?

1985 yılında doğdu memleketi Ardahan/Hanak, ilkokulu köyünde Ortaokulu Ardahan Anadolu İmam Hatip Lisesinde okudu. Liseyi Hanak lisesinde tamamladıktan sonra Kafkas Üniversitesi İşletme Fakültesi ardından İstanbul Arel Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans yaptı. 20 yıla yakındır Esenyurt’ta ikamet etmekte olup 2005 ile 2008 yılları arasında Esenyurt’ta çeşitli okullarda vekil öğretmenlik yaptı. 2008 yılında askerliğini kısa dönem olarak tamamladı. 2006 ile 2009 yılları arasında Esenyurt Ülkü Ocaklarında teşkilat Başkanlığı yapan Oğuzhan ÇOBAN 2008 yılında KPSS ile Pendik Belediyesine memur olarak atandı 2011 yılında Sultangazi Belediyesinde çalışmaya başladı ve seçimler nedeniyle görevinden 24/04/2018 tarihinde istifa etti.

Sırasıyla çalıştığı müdürlükler Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ile son olarak Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünde görev yaptı, 2011 ile 2012 yılları arası Ardahan Hanak Avcılar Mahallesi Kültür ve Güzelleştirme Derneği Gençlik Kolları Başkanlığı ardından 2013-2014 yıllarında Ardahan Hanak Avcılar Mahallesi Derneğinde Dernek Başkanlığı yaptı. 3 yıl Sultangazi Belediyesinde Kamu-Sen Sendikasının İş yeri Temsilcisi olarak görev yaptı ardından Kasım 2017 tarihinde sendikanın 6. Olağan kongresinde İstanbul Şube yönetimine girerek Şube Başkan yardımcılığı görevini üstlendi.  Halen bu görevini sürdürmektedir bu görevlerinin yanı sıra birçok STK’larda bulunarak yönetim Kurullarında görev yaptı. Ülkücü Hareketin bulunduğu her platformda görevler üstlendi ve her seçimde sahada çalışmalar yaptı. Çoban, Esenyurt’ta Yeşilçam Kahve evi  markası ile Cafe Resteorant işletmekte. Orta derecede İngilizce bilen Oğuzhan ÇOBAN evli ve Ülküm Asya isminde bir kız çoçuğu babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocuklarının gözü önünde intihar etti!Önceki Haber

Çocuklarının gözü önünde intihar etti!

Polisten kaçan hırsızlar tekvandocuya yakalandılarSonraki Haber

Polisten kaçan hırsızlar tekvandocuya ya...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!