esss

Polemik Haber Yayın Hayatına Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Polemik Haber Yayın Hayatına Başladı
Gündem haberleri ve tarafsız habercilik anlayışı ile ses getiren Polemikhaber.com son dakika haberleri, Türkiye, dünya, siyaset, ekonomi, spor, sağlık ve magazin haber yayınlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Tarafsız Habercilik

Gazete okuyucularının gerek basılı gazeteler olsun gerekse takip ettikleri internet haber siteleri olsun okuru olmadan önce en dikkat ettikleri konu tarafsız habercilik yapıyor olması oluyor. Sahibinin sesi - tek taraflı bakış açısı olan basın kuruluşlarından sıkılan haber okuyucuları Polemikhaber.com’un tarafsız habercilik anlayışı ile kendilerini kazandığını ifade ediyorlar. Polemikhaber.com haber sitesi tarafsız mısorusuna ise internet dünyasında bulunan en tarafsız haber sitesi yorumunu yapan Polemikhaber okuyucuları doğru haberlere hızlı biçimde ulaşmak isteyenlerin Polemikhaber okuyucusu olmaları gerektiğini ifade ediyorlar.

Gündemi özel biçimde sunuyor

Polemikhaber.com okurlarına gündemde oluşan gelişmeleri, direkt ajanslardan aldığı gibi değil, araştırıp, zenginleştirerek en çarpıcı başlıklar ve en ilgi çekici yazım dili ile sunuyor. Haber sitesinin okuyucuları haber sitesinin yayınladığı haberleri okurken asla sıkılmıyorlar.

Haber okuyucuları tarafsız ve etik değerlere uygun hazırlanmış haberler ile gündemi takip etmek için haber okumak adına Polemikhaber’i tercih ediyorlar. Polemikhaber.com haber sitesi reklam politikaları gereğince diğer siteler gibi kullanıcılarını rahatsız eden reklamlara yer vermiyor, bu rahatsızlıktan uzak duruyor.

Polemikhaber ilkeleri

Gazetecilik bir çok meslek etiğinin uygulanması gerek bir branş olarak uzun yıllardır kamuoyunun vicdanı olmaya devam ediyor. Yerel – Türkiye, global – dünya haberleri okuyucuları ile buluşturan basın organları zaman zaman meslek ilkelerinin dışına çıkarak habercilik yapıyor ve okuyucularından tepki topluyorlar. Polemikhaber meslek ilkeleriile ilgili çok hassas davranıyor. Haberciliği asla farklı niyetler ile kullanmayan haber sitesi en büyük amacının haber okuyucularına dünyada ve Türkiye’ de oluşan tüm gelişmeleri hızlı, tarafsız ve özgün biçimde aktarmak olduğunu ifade ediyor.

Son dakika haberleri başucunuzda

Teknolojinin yıllar içerisinde gelişimi ve mobil cihazların hayatımıza girişi gazete okumanın yöntemini de değiştirmiş bulunuyor. Gazete okuyucuları geçmiş yıllarda haberleri yazılı ve basılı gazetelerden okurlarken şu an interaktif özellikler sunan haber sitelerinden okumayı tercih ediyorlar. İnternet haberciliği ile gün içerisinde oluşan gelişmeleri takip etmek için ertesi günün gazetesini beklemek zorunda kalmayan haber sitesi kullanıcıları Polemikhaber mobil uygulaması ile doğru, özgür ve özgün haberlerden her an haberdar oluyorlar.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emeklilere 344 Lira Aile YardımıÖnceki Haber

Emeklilere 344 Lira Aile Yardımı

Usta oyuncu Ümit Yesin hayatını kaybettiSonraki Haber

Usta oyuncu Ümit Yesin hayatını kaybetti

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!