esss

Posof Derneği'nden 170 öğrenciye burs

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Posof Derneği'nden 170 öğrenciye burs
2015-2016 Eğitim ve öğrenim yılında 166 öğrenciye burs vererek büyük bir başarıya imza atan Ardahan İli Posof Kültür ve Dayanışma Derneği, 2016-2017 Eğitim döneminde de 170 öğrenciye burs vereceğini açıkladı.

Konu hakkında bir açıklama yapan İstanbul Göngören Posof Kültür ve Dayanışma Dernek başkanı Aydın Karadağ, başvuruların www.posofdenegi.com web adresi üzerinden veya dernek merkezinden yapılacağını belirtti.

"Derneğimiz kurulduğu günden bugüne kadar birçok etkinlikte bulunmuş ve bundan sonrada bu etkinliklere devam edecektir" diyen Posof Dernek Başkanı Aydın; "En önemli etkinliğimiz ise yüksek öğrenim gören öğrencilere burs vermek oldu. 5 yıldır burs verme işini geleneksel hale getirdik dernek olarak her yıl artırarak burs vermeyi sürdüreceğiz" dedi.

Kadadağ; "Posof’lu iş adamlarımız desteklerini bekliyoruz"

Başkan Karadağ konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla, Derneğimiz yüksek öğrenim gören Posoflu Öğrencilere moral ve maddi katkı sunmak üzere her yıl 8 ay süreli ve aylık 100 TL olarak burs verilmesi için eğitim kampanyamız devam etmeyi sürdürecektir. Bu nedenle Posof’lu iş adamlarımız her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim kampanyası desteklerini bekliyoruz. Derneğimiz geçen yıl eğitime en büyük desteği vererek ,Türkiye’mizin muhtelif şehirlerinde, çeşitli üniversitelerde okuyan ihtiyaç sahibi 166 Posof’lu öğrenci kardeşimize 2015-16 Öğrenim döneminde eğitim bursu vermiştir. Bu coğrafi konum olarak küçük, ancak gönlü büyük olan yardımsever Posof’lu hemşerilerimizin ve üyelerinin, bunu organize eden dernek yönetimimizin büyük bir başarısıdır. Derneğimiz bu konuda yek vücut olmuş ve herkesin taktirini kazanan bu büyük başarıyı gerçekleştirmiştir.   

Posof'a okumak için gelen öğrencilerde burslardan faydalanabilecek

Bu yıl Posoflu öğrenci kardeşlerimizle birlikte Posof Meslek Yüksek okuluna kayıt yaptıran Türkiye'nin muhtelif şehirlerinden gelen öğrenci kardeşlerimize de talep etmeleri durumunda derneğimiz tarafından karşılıksız eğitim bursu verilecektir.  2016-17 Eğitim döneminde de 170 öğrenciye verilecek olup başvurular www.posofdenegi.com web adresimize veya bizzat derneğimize yapılabilecektir. Tüm üyelerimizden imkânları ölçüsünde az-çok demeden EĞİTİM BURSU kampanyasına katılarak ihtiyaç sahibi Posof’lu öğrenci kardeşlerimize katkıda bulunmasını önemle rica ediyoruz.

Unutmayın! En Büyük Yatırım İnsana Yapılan Yatırımdır."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Modern Türkiye tarihinin ilk siyasî darbesi!Önceki Haber

Modern Türkiye tarihinin ilk siyasî darb...

Esenyurt’ta CinayetSonraki Haber

Esenyurt’ta Cinayet

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!