esss

Samyeli Engelsiz Yaşam’dan Yeni İstanbul Valisi’ne Ziyaret!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samyeli Engelsiz Yaşam’dan Yeni İstanbul Valisi’ne Ziyaret!
Samyeli Engelsiz Yaşam Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir ve Özel Özel Eğitim Kurumları Derneği yönetimi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’ya hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Samyeli Engelsiz Yaşam Platformu Başkanı Bahattin Demir, yapılan ziyarette Vali Ali Yerlikaya'ya görevinde başarılar dileyerek, “Yüzyıllardır ihtişamıyla herkesi büyüleyen bu kadim şehre hoş geldiniz, yeni görevinizde başarılar dilerim. Daha önce olduğu gibi bundan sonrada başarılarınızın katlanarak devam edeceğine bütün kalbimle inanıyorum” dedi.

Görüşmeye Türkiye Disleksi Vakfı Başkanı Elif Yavuz, Özel Özel Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Caner Tarakçı, Disleksi ve Hiperaktivite Derneği Başkanı Yasemin Köksaldı da katılım sağladı.

İstanbul Valisi KoltuğuDown Sendromlu Öğrenciye Emanet Etti

Samyeli Engelsiz Yaşam Platformu ile birlikte toplantıya katılan Down Sendromlu Öğrenci Osman Korkaman’ın Vali Yerlikaya’nın koltuğuna oturmasıyla renkli anlar yaşandı. İstanbul Valisi koltuğunu Down Sendromlu öğrenciye emanet etti.

“Engelli çocuklarımızın hastane problemlerini Valimize ilettik.”

Engelli bireylerin ve Rehabilitasyon Merkezlerinin başlıca problemlerinden olan sağlık raporu ve hastane randevu sorunları Vali Yerlikaya’ya aktarıldı. Çocuklarımızı İstanbul’da bu kadar hastane varken Tekirdağ’a ya da Edirne’ye götürmek zorunda kalıyoruz diyen Samyeli Engelsiz Yaşam Platformu Başkanı Bahattin Demir; “Hastane randevuları hususunda İstanbul genelinde ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Hassas olan çocuklarımız uzun yolculuklar sonucunda daha da rahatsızlanıyor. Biz bu çocuklarımızın İstanbul genelindeki 30 hastaneden kolaylıkla faydalanmasını talep ediyoruz.” diye konuştu. Konuyla yakından ilgilenen valiye konuyla ilgili gerekli raporların teslimini yapıldı.

Samimi bir havada gerçekleşen ve gündem konularının da görüşüldüğü toplantı fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mine Kırıkkanat'tan İmamoğlu tahammülsüzlüğüÖnceki Haber

Mine Kırıkkanat'tan İmamoğlu tahammülsüz...

İSDEF Şehit ve Gaziler Gecesinde Tek Yürek OlduSonraki Haber

İSDEF Şehit ve Gaziler Gecesinde Tek Yür...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!