esss

Tarihi Hasır Ocakbaşı Hizmete Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarihi Hasır Ocakbaşı Hizmete Açıldı
Ardahan’ın modern restoranları arasında yer alan Tarihi Hasır Ocakbaşı yeni yerinde hizmete açıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski Başkanı, aynı zamanda işadamı İskender Yılan ve Fatih Aksoy tarafından Kaptanpaşa Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak caddesinde yer alan tarihi binada muhteşem bir açılışla Tarihi Hasır Ocakbaşı misafirlerine kapılarını açtı. 

Damak tadına önem verenlerin adresi

Hasır Ocakbaşı,  Ardahanlılara en kaliteli hizmeti sunuyor. Ardahan’da lezzetli etin durağı olarak bilinen ve meze çeşitleriyle vatandaşların uğrak yerleri arasında bulunan Ocakbaşı, kaliteli ve güler yüzlü personelinin yanı sıra Ardahan’ın marka yapmış önemli işletmeleri arasında yer alıyor.

15 Şubat Cuma günü açılışı yapılan Tarihi Hasır Ocakbaşı, tarihe damgasını vurmuş, estetik görünümüyle ve yeni dekorasyonu ile gözleri kamaştırıyor.Ayrıca  damak tadına önem verenlerin yeni adresi haline gelmiş durumda.

Müşteri memnuniyeti prensibini temel baz alan ve asla taviz vermeyen Tarihi Hasır Ocakbaşı’da kendinizi konforlu, buram buram kalite kokan, nezih bir atmosferin içinde bulacaksınız.  Türk mutfağının seçkin tarifleriyle sizleri lezzet yolculuğuna çıkaracak olan Tarihi Hasır Ocakbaşı’da, Ardahan hayvanlarından elde edilen kırmızı et, tavuk her çeşidi,  ve hazırlanan zengin menüsü ile mükemmeli hedefleyen servis anlayışıyla servis ediliyor.

Kaliteden ödün vermeyeceğiz

İşletme sahibi İskender Yılan’ın yaptığı açıklamada; Ardahan’a böylesine güzel bir işletme armağan etmenin mutluluğunu yaşadığını, misafirlerimize hizmette kusur etmeden, kaliteden ödün vermeden, yedikleri lezzetin damaklarından uzun süre çıkmamasını sağlayacak şekilde ağırlayacaklarını belitti.

Açılışa Yoğun Katılım

Tarihi Hasır Ocakbaşı Restaurant’ın açılışına Siyasi Parti Temsilcileri, STK başkanları, İşadamları, Basın Mensupları, ve çok sayıda vatandaş katıldı. HABER / Hakan Azar 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Azmi Ekinci: 31 Mart akşamı rekor sonuca imza atacağızÖnceki Haber

Azmi Ekinci: 31 Mart akşamı rekor sonuca...

Togay Çoban'dan Gövde GösterisiSonraki Haber

Togay Çoban'dan Gövde Gösterisi

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!