esss

Togay Çoban; 'Siyaset ayrı, hemşehricilik ayrı!'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Togay Çoban; 'Siyaset ayrı, hemşehricilik ayrı!'
Ak Parti Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Togay Çoban, Ardahan Kültür Evi’nde düzenlenen etkinlikte; 'Siyaset ayrıdır, hemşehricilik ayrı. Günü ve zamanı geldiği zaman hemşerilerimizin, hemşerilerinin yanında olacaklarını iyi biliyoruz' dedi.

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı ve Ak PartiEsenyurt Belediye Meclis Üyesi Adayı Togay Çoban tarafından İstanbul Ardahan Kültür Evi’nde organize edilen programa, Kars Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan YardımcısıSevim SayimMadak, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Adayı Gazanfer Karakaş, AK Parti Esenyurt Kadın Kolları Başkanı Duygu Koç, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda Ardahanlı katıldı.

Çiftçi; “Bütün partilere eşit mesafedeyiz”

Düzenlenen programda açılış konuşmasını Ardahan Kültür Evi Başkanı EfrailÇifçi yaptı. Çifçi, bütün siyasi partilere eşit mesafede olduklarını belirtirken katılım gösteren tüm hemşerilerine de teşekkür etmeyi unutmadı.

‘’Siyaset ayrı, hemşericilik ayrı’’

EfrailÇifçi’nin ardından konuşma yapan Togay Çoban, hemşericiliğin ve siyasetin ayrı olduğunu belirtti. Çoban: ‘’Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar görülmemiş hizmetleri ülkemize kazandıran bakanımızı ne kadar övsek, saysak azdır. Böyle bir bakanımıza sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Organizasyonumuzu Ardahan Kültür Evi’nde yapmamızın sebebi burası bizim baba ocağımız. Gerek etkinliklerimizle gerek taziyelerimizle her zaman burayı kullanırız. Sayın bakanımız bize telefon açıp,“hemşerilerimizle bir arada olmak istiyorum” dedi ve çok gururlandık. Kısa zaman içerisinde sizlerle de iletişim kurarak bu organizasyonu düzenledik. Bizler Esenyurt’ta Kars, Ardahan ve Iğdır olarak yaklaşık 150 bin nüfusa sahibiz. 1 milyon nüfusluk bir ilçenin 150 bin nüfusuyla azımsanamayacak kadar bir milletiz. Şu bir gerçektir ki siyaset ayrıdır, hemşericilik ayrı. Günü ve zamanı geldiği zaman hemşerilerimizin, hemşerilerinin yanında olacaklarını iyi biliyoruz.

‘’Zaferimizi 31 Mart akşamı ilçe başkanlığında kutlayacağız’’

Bugün gelinen noktada Ardahan’dan 43 tane meclis üyesi aday adayı, Kars’tan 17 tane hemşerimiz partimizden meclis üyesi aday adayı çıktı. 9 tane meclis üyesi adayı olarak şu anda Ak Parti’de hizmet etmeye devam ediyoruz. Temsil etme noktasında başarılı olacağız. Cumhurbaşkanımız, belediye başkan adayımızı bizlere emanet gönderdi. Azmi başkanımız ilçe başkanlığından tutun da milletvekilliğine kadar önemli görevlerde yer almış ve bu işi iyi bilen bir arkadaşımız. Onunla beraber yol yürüyeceğiz. Zaferimizi yine 31 Mart akşamı ilçe başkanlığında beraber kutlayacağız.’’ dedi.

‘’Siyasete heyecan katıyorsunuz’’

Togay Çoban’ın akabinde kısa bir selamla konuşması yapan AK Parti Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı Alican Gökçe: ‘’3 aydır biz siyasiler,Esenyurt’ta olsun İstanbul’da olsun Türkiye için sahadayız.Esenyurt’ta AK Parti bayrağını dalgalandırmaya devam etmek için sahalardayız. Siz hemşerilerimiz de bizi yalnız bırakmıyorsunuz bu süreçte. Esenyurt’un siyasetine heyecan katıyorsunuz. Bu vesileyle sizlere çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

‘’Aldığımız bayrağı en yukarıya taşıyacağız’’

Daha sonra mikrofonu alanAk Parti Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Duygu Koç: ‘’2,5 aydır sahalardayım, büyük bir coşkuyla koşturuyorum. Olumlu veya olumsuz birçok şey duyuyoruz. Ama biz tabi ki yolumuza bakıyoruz. Aldığımız bayrağı en iyi ne kadar yukarıya taşıyabiliriz, en iyi nasıl hizmet edebiliriz tek düşüncemiz bu... Azmi başkanımızı Esenyurt’un çok seveceğinden hiç şüphe etmiyorum. Demografik çalışmalarımızda gördük ki Kars, Ardahan, Iğdırlı hemşerilerimizle en çok AK Parti kadrolarımızda ciddi bir çalışma varmış. Ben emek gösteren herkese çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

‘’Belediyecilik vizyon ve proje işidir’’

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sevim SayimMadak: ‘’Ben Karslıyım. 2016 yılında Kars’a gittiğimde gerçekten çok değiştiğini fark ettim. Bakanımızın özel alaka ve ilgisinden dolayı… Ben 11 yıldır siyasetin içerisinde gönüllü olarak varım. İnsanların dertleriyle dertlenen birisiyim. Ne kadar daha çok insana ulaşabilirim derdine düşüyoruz. Belediyecilik vizyon ve proje işidir. Gönlünüz yoksa bu işi zaten yapamazsınız. Kars, Ardahan, Iğdır üzerinden bir politika üretilmeye çalışılıyor. Biz yine Esenyurt’ta AK Parti belediyeciliği ile devam edeceğiz.’’ dedi.

‘’Kars, Ardahan, Iğdır buradaki siyasetin temelidir’’

Gazanfer Karakaş: ‘’Bu tablo neyin ne olduğunu, Kars, Ardahan ve Iğdır’ın dün olduğu gibi bugün de yarın da birlikte olacağının göstergesidir. Allah razı olsun hepinizden. Bizim amacımız İstanbul gibi metropol bir şehirde Kars, Ardahan, Iğdır birlikteliğini kurmak ve güç haline getirebilmek. AK Parti’de siyaset yapan Kars, Ardahan, Iğdırlılar noktasında da güç olmamız lazım. Hamdolsun bugün geldiğimiz noktada AK Parti’de Esenyurt olarak Kars, Ardahan, Iğdır buradaki siyasetin temelidir. Sizlerden aldığımız bu güçle önümüzdeki günlerde sizi temsil etme yolunda daha da güçleneceğiz.’’ dedi.

‘’Aldığımız sorumluluğu yerine getiriyoruz’’

Eski bakan mevcut Kars Milletvekili Ahmet Arslan ise yaptığı konuşmada: “Kars, Ardahan, Iğdır’ın ekmeğiyle suyuyla, oradaki insanların desteğiyle buradaki insanların duasıyla bir yerlere gelmişsek, o yerin hakkını vermek ve o hak içerisinde bölgemizin kalkınmasını sağlamak adına Kars, Ardahan, Iğdır’da çok şey başardık. Kars, Ardahan, Iğdır sadece Türkiye’den değil, dünyanın her yerinden çeşitli misafirlere ev sahipliği yapıyor. Sizlerden ricam desteğinizi esirgemeyin. Ülke güçsüz düşerse, yatırım götürülmeyecek ilk yerlerden biri ne yazık ki bizim bölgemiz olacak. Bu duruma düşmemek için ülkenin güçlü olması lazım. Aldığımız sorumluluğu yerine getiriyoruz. Esenyurt’ta cazibe merkezi olarak bir rüzgar yakalamış olmak AK Parti ile bir yere gelmiş olmak güzel ama aynı zamanda tehlikeli. Bu kadar büyük bir ilçe eğer bu kalkınma hamlesini devam ettiremezse tam tersine döner her şey ve çocuklarınıza, torunlarınıza daha iyi bir Esenyurt bırakamazsınız. İyi bir belediye başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile uyumlu çalışacak bir ekiple hiç şüpheniz olmasın ki Esenyurt ve İstanbul daha iyi noktalara gelecek. İstanbul’a ulaştırma bakanlığı, başbakanlık ve meclis başkanlığı yapmış Binali Yıldırım ve Esenyurt’a da daha önce milletvekilliği yapmış mühendis bir arkadaşımız ile güzel bir şans yakalandı. Esenyurt’a bu kadar sürekli gelmemin sebebi 150 bin hemşerimizin burada olması ve desteklerini istememizdir.’’ açıklamasında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan Çalık'a DestekÖnceki Haber

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan Çalık'a De...

Alaaddin Cebecioğlu Dualarla UğurlandıSonraki Haber

Alaaddin Cebecioğlu Dualarla Uğurlandı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!