esss

AK Parti, ‘Yüz Yüze 100 Gün’ projesine Esenyurt’ta devam etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti, ‘Yüz Yüze 100 Gün’ projesine Esenyurt’ta devam etti
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün’’ projesi Esenyurt’ta devam etti. Belediye başkanlarından oluşan heyet Esenyurt’ta esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının başlatmış olduğu “Yüz Yüze 100 Gün’’ programlarının bugünkü durağı Esenyurt oldu. Bu kapsamda İstanbul’daki AK Partili belediye başkanları sabah Esenyurt’ta bir araya geldi. Belediye başkanları ilk olarak AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme ve ilçenin sorunlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan partililer daha sonra sahaya indi.

İlçe sakinleriyle sohbet eden Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetiminde olan Esenyurt’ta hala AK Parti’den kalan hizmetlerin anlatıldığını söyledi. Özdemir, “Birileri gibi yapamayacaklarımızı anlatmıyoruz. Aksine yaptıklarımızı muhataplarından dinliyoruz” dedi.

ÖZDEMİR: ALGI SİYASETİ YAPANLARA KARŞI HİZMET SİYASETİNİ ANLATIYORUZ

Özdemir, “Geleceğin Türkiye’sini kurabilmek için tüm gücümüzle sahadayız. Bugün Esenyurt’u ziyaret ettik. Muhalefet partileri, yaptığımız çalışmaların üzerini kapatıp çok zor durumda olduğumuzu göstermek için farklı kampanyalar yürütüyorlar. Ülkemizi karanlığa götürmek için algı siyaseti yapanlara karşı hizmet siyasetimizi anlatıyoruz. Biz bugüne kadar olduğu gibi hizmet ve eser üretmeye her alanda yeni zaferler yazmaya devam edeceğiz. Bunu başarmak için de bütün gücü değerli halkımızdan alıyoruz. Aramıza kimse giremeyecek. Bunu Esenyurt’ta da gördük. Şu anda CHP yönetimindeki Esenyurt’ta vatandaşların hala AK Parti döneminde yapılan çalışmalardan övgüyle bahsetmeleri bizleri sevindirdi. Birileri gibi yapamayacaklarımızı anlatmıyoruz. Aksine yaptıklarımızı muhataplarından dinliyoruz” dedi.

Kaynak:DHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta bir kişi evinde ölü bulunduÖnceki Haber

Esenyurt'ta bir kişi evinde ölü bulundu

Esenyurt’ta okul bahçeleri renklendiSonraki Haber

Esenyurt’ta okul bahçeleri renklendi

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!